ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η απάντηση του Ντάνου για τη σχέση του με την Ντορέττα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απάντηση του Ντάνου για τη σχέση του με την Ντορέττα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενοχλήθηκε έντονα ο νικητής του Survivor.

Στον Sfera 102,2 και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε χθες ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε και για τις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το Survivor Πανόραμα όπως γίνεται με τους νικητές στην Τουρκία.

 

 

«Δεν ξέρω αν στην Τουρκία συμβαίνει αυτό. Δε μου έχει γίνει κάποια πρόταση, αλλά θα δούμε. Αν μου γινόταν, θα έπρεπε να το σκεφτώ» απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος θα δώσει τις δικές του εξετάσεις ως παρουσιαστής στα βραβεία Time Out μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

 

«Είναι ένα πρώτο βήμα όσον αφορά την παρουσίαση κάποιου event και είναι και ένα καλό test για εμένα κι από εκεί και πέρα θα δούμε», εξήγησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι. Προς στιγμήν, η Ναταλία Γερμανού «τον έσωσε» από την άβολη θέση, ωστόσο όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν εκείνος απάντησε με σαφήνεια και μικρή ενόχληση…

 

 

«Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε να μας βγάζετε ζευγάρι από τη στιγμή που έχουμε δηλώσει ότι είμαστε φίλοι, έχουμε γνωριστεί και θα κάνουμε και δουλειά μαζί τέλος του μήνα.»

 

 

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το "Φτιάξε καφέ να στα πω" στο βίντεο του zappit.gr:

 

 

X