ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η απάντηση του Καραπαπά στο «Grexit» του Βερναρδάκη (pic)

Η απάντηση του Καραπαπά στο «Grexit» του Βερναρδάκη (pic)

Στην δήλωση του Υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη περί ενός πιθανού «Grexit» απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς

Στην δήλωση του Υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη περί ενός πιθανού «Grexit» για το ελληνικό ποδόσφαιρο, απάντησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

 

Στην πιθανότητα της μη συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως έσχατο μέτρο για την αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε σε συνέντευξή του την Τρίτη 13/3  Υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης. Η πιθανότητα ενός «Grexit» ωστόσο βρίσκει αντίθετες αρκετές ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη εκφράσει δημόσια και τη διαφωνία τους για την απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος.

 

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας, θέση για το θέμα πήρε και ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς, με μια ανάρτησή του στο facebook. Σε αυτή ανέφερε τα εξής: «Βερναρδάκης (ναι, αυτός που έλεγε για τον τρισένδοξο ύμνο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι είναι ύμνος διαπλοκής): "Ένα μεγάλο Grexit θα βοηθήσει". Εγώ λέω, εσύ και οι όμοιοι σου, να κάνετε ένα αυτο-grexit μπας και σωθεί ο τόπος...»,

 

X