ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η απάντηση του Χατσερίντι

Η απάντηση του Χατσερίντι

Ο Γιώργος Μπούζος αρθρογραφεί για τον βαθύ προβληματισμό που υπάρχει ως αίσθηση στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τις ικανότητες του Χατσερίντι

Το ερώτημα μπήκε χθες στην διάρκεια της εκπομπής στο ραδιόφωνο. Χατσερίντι: άστοχη επιλογή ή λίγη υπομονή; Τι από τα δύο; Ήταν άστοχη η μεταγραφή του Ουκρανού «πύργου» στην άμυνα σε σχέση με τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν ή απλά χρειάζεται λίγη υπομονή, να προσαρμοστεί και να ξεδιπλώσει τις δυνατότητες του;

 

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης έδειξε τον βαθύ προβληματισμό που υπάρχει ως αίσθηση στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τις ικανότητες του Χατσερίντι. Το 55% πρότεινε «λίγη υπομονή», ενώ το 45% αποφάνθηκε, πρόωρα ότι ήταν «άστοχη επιλογή».

 

Εδώ θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και κάτι ακόμη. Παίζει σημαντικό ρόλο και όλος ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί και το σήριαλ του καλοκαιριού. Ο κόσμος ακούγοντας τα ποσά, πάνω από 1.000.000 ευρώ, αλλά και το βιογραφικό του παίκτη, είχε δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες. Ο πήχης σηκώθηκε πολύ ψηλά, με αποτέλεσμα τα πράγματα να είναι δυσοίωνα για τον Χατσερίντι.

 

Μπορεί να κάνει την διαφορά σε σχέση με τους παίκτες που υπάρχουν αλλά και να προσφέρει ανάλογα με όσα δαπανήθηκαν; Δύσκολη εξίσωση κι ακόμα δυσκολότερη στην πράξη. Υπάρχουν οι υπέρμαχοι που υποστηρίζουν ότι ένα παίκτης διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, μεγάλη εμπειρία και βασικός στη Ντιναμό δεν μπορεί να ξέχασε το τόπι και να μην μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

 

Η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι με το χθες δεν ζει κανείς. Αυτό που μετράει είναι το σήμερα κι εδώ ο Ουκρανός υπολείπεται κατά πολύ της φήμης και όσων κουβαλάει στο δισάκι του. Απόδειξη ότι ο Λουτσέσκου τον άφησε στη Θεσσαλονίκη, εκτός του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

 

Όταν τον πιο ακριβό σου κεντρικό αμυντικό τον αφήνεις στη Θεσσαλονίκη στο πιο δύσκολο ντέρμπι της περιόδου, αυτό κάτι λέει… Το μήνυμα έχει πολλούς αποδέκτες. Αλλά πρωτίστως τον ίδιο τον Χατσερίντι. Μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση; Η απάντηση μπορεί να δοθεί μόνο από τον ίδιο.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (03/10) 

 

X