ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απάντηση Νικολαΐδη για Οpen, Βιεϊρίνια και Κονέ (pic)

Απάντηση Νικολαΐδη για Οpen, Βιεϊρίνια και Κονέ (pic)

Τι απάντησε μέσω διαδικτύου ο παλαίμαχος άσος για τις συνεντεύξεις του αρχηγού του ΠΑΟΚ και του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Ντόρο μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια και του Παναγιώτη Κονέ στην εκπομπή Total Football του Open TV.

 

Μετά από όλα αυτά, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ως παρουσιαστής της εκπομπής, πήρε θέση μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο facebook.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ντέμη Νικολαΐδη:  

 

«Η εκπομπή Total Football στο Open TV δημιουργήθηκε για να δείξει ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και με σεβασμό. Προσπαθούμε να αναδείξουμε ό,τι θετικό υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να ασκήσουμε κριτική σε οτιδήποτε – κατά τη γνώμη μας - του κάνει κακό. Ο λόγος δίνεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αισθανθούν οικεία, να πουν την άποψη τους και να μοιραστούν αυτά που νιώθουν. Δεν ψάχνουμε σε αυτούς απαντήσεις για θέματα που οι μόνοι αρμόδιοι να απαντήσουν είναι η πολιτεία, τα αθλητικά όργανα και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου.

 

Ξέρω ότι πολλές φορές θα στενοχωρήσω κάποιους φίλους της ΑΕΚ, που θεωρούν ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας θα επηρεάσει τη στάση μου. Ξέρω επίσης ότι το ίδιο θα γίνει και με κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν ότι επειδή η εκπομπή προβάλλεται από το Open tv θα είναι μεροληπτική.

 

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα, κυρίως γιατί προκαλεί τις πιο έντονες συγκινήσεις και τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Το Ελληνικό πρωτάθλημα χρόνια τώρα μας στερεί πολλά από αυτά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε πίσω». 

 

X