ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αντωνίου: «Έστω και με χίλια ευρώ θα συμβιβαζόμουν» (audio)

Αντωνίου: «Έστω και με χίλια ευρώ θα συμβιβαζόμουν» (audio)

Ο Γιάννης Αντωνίου μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ζήτημα της οφειλής στο πρόσωπό του από την ΠΑΕ Ηρακλής.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Γιάννης Αντωνίου, επισημαίνοντας εκ νέου πως δεν του έχουν καταβληθεί χρήματα από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Παράλληλα, τόνισε πως ο ίδιος εμφανίστηκε παλιότερα διατεθειμένος να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του ερχόμενος σε συμβιβασμό για μόλις χίλια ευρώ για να μην προχωρήσει σε προσφυγή, ωστόσο, οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν ανταποκρίθηκαν.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το αν πληρώθηκε: «Δεν πήρα καθόλου χρήματα. Πήγα και πριν δύο μέρες και χθες στην τράπεζα και είδα πως δεν μπήκαν καθόλου χρήματα. Κανείς δεν με ειδοποίησε από τη διοίκηση του Ηρακλή. Από τις ιστοσελίδες ενημερώθηκα ότι επιστρέφουν οι βαθμοί και ότι πληρωθήκαμε εγώ και ο Μπλέτσας. Όμως πήγα στην τράπεζα και είδα ότι δεν μπήκαν χρήματα».

 

Για το διάστημα που έπαιξε στον Ηρακλή: «Ήρθα το καλοκαίρι αφού δοκιμάστηκα. Δεν έπαιξα καθόλου, δεν έκανα καμία συμμετοχή».

 

Για τα χρήματα που του οφείλονται: «Βάσει της προσφυγής είναι 9780 ευρώ. Όταν έφυγα με χρωστούσαν τέσσερις χιλιάδες. Εγώ τρεις χιλιάδες τους ζήτησα, αλλά έστω και ένα χιλιάρικο να μου έδιναν θα συμβιβαζόμουν. Δεν μου έδωσαν τα χρήματα αυτά και μου αντιπρότειναν κάτι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου. Να πάρω χίλια ευρώ τον Μάιο. Δεν ήθελα να κάνω κακό στην ομάδα. Ο τρόπος συμπεριφοράς με ενόχλησε».

 

Για το αν θα απέσυρα τώρα την προσφυγή παίρνοντας λιγότερα χρήματα: «Εξαρτάται από το πόσα λιγότερα. Δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Είναι ότι δεν μου άρεσε η συμπεριφορά. Μπορεί να συμβιβαστώ. Όμως, δεν με ειδοποίησε κανείς ακόμη. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και πολλά τα χρήματα. Πιστεύω ότι έχουν να τα δώσουν. Απλώς το καθυστερούν μήπως συμβιβαστώ και γλιτώσουν κάποια χρήματα παραπάνω».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Αντωνίου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X