ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αντωνιάδης: «Ο κυριότερος αντίπαλος του Ηρακλή είναι ο Ηρακλής»

Αντωνιάδης: «Ο κυριότερος αντίπαλος του Ηρακλή είναι ο Ηρακλής»

Ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, Βασίλης Αντωνιάδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και μίλησε για την πορεία του Γηραιού τη φετινή χρονιά

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, Βασίλης Αντωνιάδης, και μίλησε για τον Γηραιό, αν αλλάζει κάτι μετά τις δύο νίκες, τη μεταγραφική περίοδο και τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα αλλά και τους αντιπάλους του στη μάχη της ανόδου.

 

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

 

Για το αν αλλάζει κάτι στον Ηρακλή: «Μετά τις δύο νίκες ήρθε η ηρεμία, σίγουρα θέλει δουλειά ακόμη και με τον ερχομό του κ.Ελευθερόπουλου μπορεί να βρει ο Ηρακλής τον δρόμο του. Ο Ηρακλής πρέπει να εκμεταλλευτεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, χρειάζονται συγκεκριμένες διορθωτικές κινήσεις που θα εξαρτώνται από το τι θέλει ο προπονητής. Αν οι εισηγήσεις του προπονητή γίνουν δεκτές τότε θα είναι καλό για την ομάδα. Η διαφορά είναι μικρή από τον Απόλλων Λάρισας και δεν θα αντέξει. Δεν έχει το βάρος παρότι είναι καλή ομάδα. Ο Ηρακλής έχει όλα τα φόντα, το βάρος, το όνομα, το ρόστερ για να τα καταφέρει».

 

Για τις ομάδες που διεκδικήσουν την άνοδο: «Ο Βόλος, η Δόξα, η Κέρκυρα. Ο κυριότερος αντίπαλος της ομάδας όμως είναι ο ίδιος ο Ηρακλής. Αν είναι καλά ο Ηρακλής, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Με τον κ.Θεοδωρίδη αλλά και με τον κ.Ελευθερόπουλο, μπορούν να πάνε όλα καλά στην ομάδα και το εύχομαι».

X