ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αντομάιτις: «Αντιμετωπίσαμε με χαζό τρόπο τον ΠΑΟΚ»

Αντομάιτις: «Αντιμετωπίσαμε με χαζό τρόπο τον ΠΑΟΚ»

Ο Ντάινιους Αντομάιτις μίλησε για τα λάθη που έκανε η Νεπτούνας στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ «έβγαλε» και το καπέλο στον Θαντ ΜακΦάντεν.

Ο τεχνικός των Λιθουανών ανέφερε στη Συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της Νεπτούνας από τον ΠΑΟΚ (82-73): «Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μας λάθος το κάναμε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και στα πρώτα πέντε της δεύτερης περιόδου, γιατί παίξαμε με τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ. Ως το τέλος του ημιχρόνου, όμως, είχαμε σημαντικό πρόβλημα στο πως θα αντιμετωπίσουμε τον ΜακΦάντεν. Ατομικά και ομαδικά και αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Το δεύτερο είναι τα πολλά λάθη. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πετύχει εύκολους πόντους, περίπου 20. Ήταν φθηνά λάθη που έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και να αυξήσει τη διαφορά».

 

Όσον αφορά την εμφάνιση του ΜακΦάντεν, είπε: «Είναι κλασσικός σκόρερ. Είδαμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το, είδαν όλοι οι παίκτες, το επισημάναμε ότι αγωνίζεται με επικίνδυνο τρόπο για κάθε ομάδα. Πρέπει να παίζεις έξυπνα στο μπάσκετ. Αντιμετωπίσαμε με χαζό τρόπο το παιχνίδι. Ενώ είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε φάουλ, του δώσαμε τη δυνατότητα να πετύχει τρίποντα, να πλησιάσει το καλάθι μας και δεν τον αντιμετωπίσαμε καθόλου σωστά».

 
 

Τέλος, από πλευράς παικτών, ο Γκραντ δήλωσε λακωνικά: «Πιστεύω ότι καταφέραμε  να επιστρέψουμε στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν κάναμε σωστά όλα τα εκείνα τα  μικρά πράγματα για να πάρουμε τη νίκη» 

X