ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αντίστροφη μέτρηση για το οριστικό αδιέξοδο του Ηρακλή

Αντίστροφη μέτρηση για το οριστικό αδιέξοδο του Ηρακλή

Συνεχίζεται αναλλοίωτη η κατάσταση στον Ηρακλή

Αρχικά ήταν ένα ενδεχόμενο που κανείς δεν υπολόγιζε. Οι πολλές επαφές που έγιναν ώστε να προκύψει συμφωνία για νέο Α.Φ.Μ. έδειξαν την πρόθεση για των «κυανόλευκων» για τη λύση της επόμενης ημέρας. Το γεγονός πως δεν καρποφόρησε καμία από τις περιπτώσεις αυτές, δημιουργούν αντίστροφη μέτρηση οριστικού αδιεξόδου για τον Ηρακλή.

 

Στο ενδεχόμενο αλλαγής των ισχυόντων δεδομένων της προοπτικής συμφωνίας με τον Π.Ο. Τρίγλιας ουσιαστικά ελπίζουν οι «κυανόλευκοι», προκειμένου να μη μείνει εκτός επαγγελματικών κατηγοριών ο Ηρακλής. Ακόμη και σ’ αυτό τη την περίπτωση οι πιθανότητες δεν είναι αποκλειστικά υπέρ των «κυανόλευκων», παρ’ ότι υπάρχει αισιοδοξία και πίστη στην προσπάθεια του… comeback.

 

Ο χρόνος μάλιστα ως επιπρόσθετος αντίπαλος στο ήδη δύσκολο έργο του Ηρακλή να βρει λύση εκτός Γ’ Εθνικής στις… καθυστερήσεις, πέραν του ότι αυξάνει την πίεση στους «κυανόλευκους», αφαιρεί εναλλακτικές επιλογές σε επίπεδο Football League.

 

Μ’ όλα αυτά τα δεδομένα η αντίστροφη μέτρηση για το οριστικό αδιέξοδο δείχνει να έχει ξεκινήσει. Το οριστικό αδιέξοδο περιγράφεται ως η αναγκαστική συμμετοχή στη Γ’ Εθνική (4η κατηγορία), είτε μέσω του Ιδρυτικού Σωματείου, είτε μέσω συνεργασίας με άλλη ομάδα ώστε σε περίπτωση ανόδου να υπάρχει προοπτική ίδρυσης νέας, «καθαρής» Π.Α.Ε.. Ακόμη όμως και στο τελευταίο ενδεχόμενο τα περιθώρια είναι ελάχιστα ως ανύπαρκτα, παρ’ ότι θα επιχειρήσουν να τα εξαντλήσουν οι «κυανόλευκοι».

X