ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αντίδραση και από τον Αλέξανδρο Αδαμίδη για Ζουράρι

Αντίδραση και από τον Αλέξανδρο Αδαμίδη για Ζουράρι

Ο ειδικός συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιουλίου Συναδινού, με ανάρτηση του στα social media καταδίκασε τη δήλωση Ζουράρι για τον Αρη

Οι σφοδρές αντιδράσεις για την απαράδεκτη τοποθέτηση του Υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, στο Metropolis 95,5 που την καταδίκασε απερίφραστα, συνεχίζονται.

 

O Αλέξανδρος Αδαμίδης, ειδικός συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιουλίου Συναδινού, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό facebook καταδίκασε από τη μεριά του το συμβάν.

 

«Η κάθε βλακεία δήλωση του κάθε «κουλτουριάρη» είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να βλάψει με όποια έννοια, ιστορικά κ ογκώδη σωματεία,όπως ο ΑΡΗΣ! Ιδιαίτερα όταν γίνεται σε προσωπική συνέντευξη κ μάλιστα παρακούοντας την ερώτηση! Φυσικά ΔΕΝ ανταποκρίνεται στην άποψη της αθλητικής κ πολιτικής ηγεσίας της Κυβέρνησης, η οποία εκφράσθηκε, ως όφειλε (κ όχι χαριστικά) εναντι του ΑΡΗ με τη νομοθετική διάταξη του 2016 που επέτρεψε στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ να ιδρύσει νέα ΠΑΕ, απαλλαγμένη από χρέη κ να συμμετάσχει στη FL!Οπως κ ο αγώνας που γίνεται με την διοικηση του ΑΣ ΑΡΗ να λυθούν χρόνια προβλήματα! ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ Ν´ΑΡΑΞΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΝ´ ΑΥΓΟ;...» έγραψε ο κ. Αδαμίδης.

 

 

 

 

X