ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αντεπίθεση Σαββίδη κατά των Times, ετοιμάζει εξώδικο και μηνύσεις

Αντεπίθεση Σαββίδη κατά των Times, ετοιμάζει εξώδικο και μηνύσεις

H Dimera Group εξέδωσε ανακοίνωση για το δημοσίευμα του αμερικανικού μέσου περί εμπλοκής του επιχειρηματία στο ζήτημα των Σκοπίων

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ιβάν Σαββίδης κατά του νέου δημοσιεύματος των NY Times που κάνει αναφορά για εμπλοκή του στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών.

 

Σε αυτή διαψεύδεται κάθε σχέση του επιχειρηματία με όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και ήδη το νομικό τμήμα του ομίλου ετοιμάζεται να αποστείλει εξώδικο στο αμερικανικό μέσο όπως και προετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις του. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Dimera: 

 

«Ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα ευφάνταστα σενάρια που αναμασά το κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα των New York Times. Σε μία κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών, εξελίσσεται η εμμονική και ταυτοχρόνως αποτυχημένη προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή μας.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, οι νομικοί μας σύμβουλοι εξετάζουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης εξωδίκου προς τη διεύθυνση του συγκεκριμένου μέσου καθώς και τις μετέπειτα νομικές ενέργειες για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας.

 

O Ιβάν Σαββίδης παραμένει αποκλειστικά και μόνον αφοσιωμένος στην αποτελεσματική υλοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών του σχεδίων στην Ελλάδα, συμβάλλοντας εμπράκτως στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης».

X