ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αντεγκμπόγιε: «Χάρη σε συμπαίκτες και προπονητές έχω δεθεί με τον Άρη»

Αντεγκμπόγιε: «Χάρη σε συμπαίκτες και προπονητές έχω δεθεί με τον Άρη»

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης. Η συμφωνία επήλθε στην τελική συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και τον εκπρόσωπο του διεθνή Βρετανού γκαρντ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ από την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

Η συμφωνία επήλθε στην τελική συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και τον εκπρόσωπο του Βρετανού γκαρντ. Έτσι, ο Αντεγκμπόγιε, ο οποίος είχε υπογράψει στις 17/10 στον ΑΡΗ για ένα μήνα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

 

Ο Αντεγκμπόγιε δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση της υπόθεσης. Μιλώντας στο arisbc.gr τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που θα μείνω στον ΑΡΗ ως το τέλος της σεζόν. Όταν ήρθα στην ομάδα, για να καλύψω το σημαντικό κενό του Τόρεϊ (σ.σ. Τόμας), είχα στο μυαλό μου μόνο πώς θα τη βοηθήσω για να πάρει τις νίκες που χρειαζόταν στο διάστημα που θα ήμουν εδώ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε η σκέψη να μείνω ως το τέλος, αλλά η προσοχή μου ήταν στραμμένη στο παρκέ. Ήταν αμοιβαία επιθυμία η συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα και χαίρομαι που επιτεύχθηκε. Έχω δεθεί με τον ΑΡΗ από την αρχή της παρουσίας μου σ’ αυτόν, χάρη στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα».  

 

X