ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αντανακλαστικά διπλής όψεως

Αντανακλαστικά διπλής όψεως

Η νίκη… άγχους στη Λάρισα, προκάλεσε τις «back to back» νουθετήσεις, Μυροφορίδη και Σπανού

 

Δεν μαθαίνει, αλλά και δεν παθαίνει. Οι συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις του Αρη στο Πρωτάθλημα αποτελούν αντικείμενο προβληματισμού, αλλά οι αρνητικές εντυπώσεις μετριάζονται από το γεγονός ότι η ομάδα παραμένει αήττητη. Παρόλα αυτά, Σπανός και Μυροφορίδης είχαν κάτι να πουν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στο Ρύσιο.

 

Ο τεχνικός διευθυντής μίλησε απλά και λιτά στους παίκτες, τονίζοντας αυτά που όλοι είδαν. «Νιώθω απογοήτευση από την εμφάνιση που δείξατε κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Ελπίζω να μην το βρούμε μπροστά μας στα επόμενα παιχνίδια», σημείωσε ο «Μύρο», για να τον πλαισιώσει στη συνέχεια και ο Ελληνας τεχνικός.

 

Ο Σπανός συνέχισε από εκεί που… σταμάτησε, μετά το παιχνίδι στο Αλκαζάρ. «Μέχρι τώρα έχουμε τα αποτελέσματα, που θέλουμε, αλλά πρέπει να αλλάξτε νοοτροπία, για να μην γυρίσουν οι μέτριες εμφανίσεις σε βάρος μας. Κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτείτε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Το γεγονός είναι οι δύο άμεσα υπεύθυνοι για την επιλογή των προσώπων, αλλά και τη διαχείρισή τους, αντιλαμβάνονται και τη γενική αίσθηση που πλανάται πάνω από τον ουρανό του «Κλ. Βικελίδης» και φροντίζουν με τις (συχνές) τοποθετήσεις τους να προλαμβάνουν αντί να… θεραπεύουν. Βέβαια, σε αρκετά ματς η απόδοση των «κιτρινόμαυρων» είναι αποκαρδιωτική και σε αυτή την περίπτωση η ευθύνη μοιράζεται και στους ποδοσφαιριστές. 

X