ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ανύπαρκτη βοήθεια»

«Ανύπαρκτη βοήθεια»

Τον απολογισμό της φετινής αγωνιστικής περιόδου έκανε ο πρόεδρος των Λευκαδίων, Γιάννης Καλαϊτζίδης

Τον απολογισμό της φετινής αγωνιστικής περιόδου έκανε ο πρόεδρος των Λευκαδίων, Γιάννης Καλαϊτζίδης, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ομάδας.

 

«Η ομάδα μας πέτυχε τον στόχο της, ήδη από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο οποίος ήταν η παραμονή της στην κατηγορία, παρά τα σημαντικά προβλήματα. Όλοι οι παίκτες και οι προπονητές ήταν όχι, μόνο πληρωμένοι, αλλά και προπληρωμένοι, ενώ το διοικητικό μας συμβούλιο πλήρωσε και οφειλές των προηγούμενων διοικήσεων», είπε αρχικά.

 

Και συνέχισε: «Δυστυχώς, όμως, η βοήθεια, που μας παρασχέθηκε από τη δημοτική αρχή, την περασμένη χρονιά, ήταν ανύπαρκτη. Ακόμη και τα εντελώς απαραίτητα υλικά για τη χρήση του γηπέδου τα καταβάλαμε από την τσέπη μας. Δυστυχώς οι παραπάνω λόγοι, όπως και το γεγονός του μεγάλου φόρτου εργασίας,  αναλαμβάνω στην οικογενειακή μας επιχείρηση, με αναγκάζουν να μην θέσω ξανά υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου του Α.Σ. Λευκαδίων. Τονίζω, όμως, ότι τόσο εγώ, όσο και τα αδέλφια μου, θα σταθούμε στο πλευρό της νέας διοίκησης».

X