ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ανοικτή» η περίπτωση απόκτησης ΑΦΜ για τον Ηρακλή

«Ανοικτή» η περίπτωση απόκτησης ΑΦΜ για τον Ηρακλή

Tην προσεχή εβδομάδα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα


Μονόδρομο αποτελεί για τους κυανόλευκους η συμμετοχή σε μία Εθνική κατηγορία, έστω και αν πρόκειται για την Γ’ Εθνική που είναι ένα ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα. Αυτό εξάλλου ειπώθηκε και στη συνάντηση που έγινε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον τελευταίο να ρωτάει τους παρευρισκόμενους τι θα γίνει και πού θα παίξει ο Ηρακλής. Συμφωνώντας άπαντες ότι οι κυανόλευκοι δεν πρέπει να μείνουν εκτός δράσης.

 


Με το… σενάριο της αποχής να έχει εγκαταλειφθεί οριστικά, αυτά που απομένουν είναι οριστικά δύο. Το πρώτο είναι η συμμετοχή του Ηρακλή με την ομάδα Νέων και ένα ρόστερ άκρως νεανικό και το άλλο η αγορά ΑΦΜ ομάδας Γ’ Εθνικής ή ομάδας που δε θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα αν και αρχικά δήλωσε συμμετοχή.

 


Αισιοδοξία για συμφωνία

 

 

Το δεύτερο σενάριο σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» συγκεντρώνει εκ νέου τις περισσότερες πιθανότητες. Πολύ απλά γιατί το να αγωνιστεί χωρίς πρωταγωνιστικούς στόχους ο Ηρακλής στη Γ’ Εθνική δεν προσφέρει καμία προοπτική και ενδιαφέρον στον κόσμο. Συν του γεγονότος ότι σε περίπτωση ανόδου θα «ενεργοποιηθεί» ο παλιός και χρεωμένος ΑΦΜ, συνεπώς θα είναι σαν να γίνεται μία τρύπα στο νερό.

 


Το τελευταίο διάστημα έγινε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου και πολλές συναντήσεις με παράγοντες ομάδων που… φλέρταραν με την πώληση του ΑΦΜ στον Ηρακλή ή σε οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα. Ο… δρόμος για αγορά Αριθμού Φορολογικού Μητρώου και μάλιστα σε «καλή τιμή» φαίνεται ότι έχει ανοίξει και πάλι. Μάλιστα εντός των επόμενων ημερών, το αργότερο έως την προσεχή Τρίτη αναμένεται να τελειώσει οριστικά το ζήτημα. Είτε θετικά είτε αρνητικά…

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (1/9)

 

X