ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανίκανοι και λίγοι Κομίνης και Ποντίκης

Ανίκανοι και λίγοι Κομίνης και Ποντίκης

Ο Γιώργος Καστάνης γράφει για τους Κομίνη και Ποντίκη που με την στάση τους ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

Από την ανικανότητα των διαιτητών της αναμέτρησης του Κομίνη και του βοηθού του Ποντίκη  τινάχθηκε ένα ντέρμπι στον αέρα, κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό και ενώ δεν είχαν αρχίσει οι καθυστερήσεις.

 

Η ανικανότητα των Κομίνη και Ποντίκη θα μπορούσε να αλλοιώσει την πραγματική εικόνα του πρωταθλήματος. Προσέξτε τι έγινε. Ο Βαρέλα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μαουρίσιο που ήταν πιο μπροστά δεν ακουμπά την μπάλα, ο Μπάρκας πέφτει στην γωνία του, δεν πιάνει την μπάλα και αυτή καταλήγει στα δίχτυα.

 

Ο Κομίνης δείχνει σέντρα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν, ο Ποντίκης κινείται προς την σέντρα και σταματά κάπου στην μέση της διαδρομής δίνοντας το δικαίωμα σε παίκτες της ΑΕΚ να κινηθούν προς το μέρος του και να διαμαρτυρηθούν. Ακολούθως είδαμε το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο. Ο Κομίνης αντί να πάρει την απόφαση πάνω του, σταματά το παιχνίδι, αλλοιώνει την αρχική του απόφαση, όπως το ίδιο κάνει και ο Ποντίκης.

 

Και στη συνέχεια, επιτρέπουν οι διαιτητές να τους παίρνουν «καροτσάκι» οι παίκτες της ΑΕΚ με βασικό στόχο να αλλάξουν την απόφασή τους. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που πανηγύριζαν, άργησαν να αντιληφθούν τι συνέβη και όταν το έκαναν, διαπίστωσαν πως πρόθεση του Κομίνη είναι να ακυρώσει το γκολ. Ακολούθως είχαμε την είσοδο του έξαλλου Ιβάν Σαββίδη ο οποίος αρχικά ζητούσε από την ομάδα να φύγει από το γήπεδο και στη συνέχεια με προτροπή του Βιεϊρίνια και του Βαρέλα να αποχωρεί, παραμένοντας έξαλλος.

 

Μετά από αρκετές συζητήσεις σε μεγάλη ένταση, μπήκαν στα αποδυτήρια οι διαιτητές και οι παίκτες της ΑΕΚ ενώ παρέμειναν σε αυτό οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Από εκείνο το σημείο και για τουλάχιστον δύο ώρες δεν γνώριζαν οι περισσότεροι ποιες αποφάσεις θα ληφθούν. Επί δύο ώρες παρέμειναν χιλιάδες άνθρωποι στις εξέδρες για να μάθουν, ποια απόφαση πήραν οι διαιτητές, που τα έκαναν μούσκεμα και στον πειθαρχικό έλεγχο.

 

Επρεπε να περάσουν δύο ώρες κσι είκοσι λεπτά για να μάθουμε, μέσω διαρροής πως ο Κομίνης μέτρησε το γκολ και διέκοψε το παιχνίδι με υπαιτιότητα της ΑΕΚ επειδή αρνούνταν να βγούν στο γήπεδο οι παίκτες και οι εκπρόσωποί της. Μία απόφαση που έπρεπε να ληφθεί σε δύο λεπτά, με υπαιτιότητα των διαιτητών έγινε σήριαλ και ζήσαμε ένα απίστευτο θέατρο του παραλόγου.

X