ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανοίγει τους ορίζοντες του ο Π.Σ.Α.Π.

Ανοίγει τους ορίζοντες του ο Π.Σ.Α.Π.

Συγχαρητήρια σε ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Στέλιο Μαλεζά για το νταμπλ, αλλά και επιστολές σε αρμόδιους φορείς για συναντήσεις

Το βράδυ της Τετάρτης (15/5) ο Π.Σ.Α.Π. πραγματοποίησε το δεύτερο συμβούλιο, μετά από την ανάδειξη του νέου σχήματος.

 

Ηδη, ο Σύνδεσμος έχει εκδώσει ανακοίνωση πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, στη συνέχεια απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του νταμπλ, ενώ ταυτόχρονα έδωσε συγχαρητήρια μέσω προσωπικής επιστολής στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Στέλιο Μαλεζά, προκειμένου να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη σταλεί επιστολές προς όλους τους αρμόδιους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου (υφυπουργό Αθλητισμού, Ε.Π.Ο., Super League, Football League), έτσι ώστε να γίνουν συναντήσεις με το νέο συμβούλιο του Π.Σ.ΑΠ.

 

Κατά τα άλλα, προσπαθούν να ανοίξουν τους ορίζοντες τους και να δηλώνουν «παρών» σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο.

 

Για παράδειγμα, ο Σύνδεσμος αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα παραβρεθεί στο Ιατρικό συνέδριο για σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, που είναι να διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου από τον γιατρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μανόλη Παπακώστα.

 

Οπως καταλαβαίνει κανείς, το νέο διοικητικό σχήμα έχει ήδη πιάσει δουλειά. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν κι άλλα σοβαρά ζητήματα, τα οποία ήδη προσπαθούν να «τρέξουν» στον Π.Σ.Α.Π. και αφορούν κυρίως τους Ελληνες ποδοσφαιριστές.

X