ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αγγελόπουλος: «Η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ είναι win win» (audio)

Αγγελόπουλος: «Η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ είναι win win» (audio)

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου μίλησε στο Metropolis 95,5 για τη μεταγραφή Χαρίση, αλλά και την ενίσχυση των Περιστεριωτών

Μέχρι την Πέμπτη θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Χάρη Χαρίση στον Ατρόμητο από τον ΠΑΟΚ. 

 

Ο τεχνικός διευθυντής των Περιστεριωτών επιβεβαίωσε πλήρως την πληροφορία, ενώ έκανε λόγο και για ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ. 

 

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιάννης Αγγελόπουλος στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

 

Για το αν ισχύει ότι θα πάρουν τον Χαρίση:

«Ισχύει, έρχεται με ελεύθερη μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης για μια μελλοντική μεταγραφή του Χάρη. Υπάρχει συμφωνία και των τριών πλευρών κι αυτή τη στιγμή οι νομικές υπηρεσίες και των δύο ομάδων είναι σε διαδικασία να φτιάξουν τα απαραίτητα συμφωνητικά. Πολλές φορές ξέρετε πώς είναι οι μεταγραφές. Υπάρει πλήρης ταύτιση απόψεων, οπότε θεωρώ ότι το αργότερο την Πέμπτη θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

 

Για το ότι ο Ατρόμητος επιλέγει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, όπως οι Ουάρντα, Κουλούρης, Γιαννούλης:

«Σε αυτούς προσθέτω και τον Χατζηϊσαΐα γιατί όταν ήρθε ο Δημήτρης ήταν σε απραξία για έναν χρόνο, με τις συνθήκες εργασίας που βρήκε αλλά και τη θέληση που έδειξε, τα κατάφερε. Ο Ατρόμητος παρέχει τις συνθήκες αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει αξιόλογο ρόστερ και δεν μπορούν να βρουν χρόνο. Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες αυτό, βρίσκουμε την ευκαιρία και με τις συνθήκες που παρέχουμε θεωρώ ότι είναι μια συνεργασία win win. Χαίρομαι που και η ομάδα μας πετυχαίνει τους στόχους της αλλά και τα παιδιά εξελίσσονται και γυρίζουν στον ΠΑΟΚ ή παίρνουν μεταγραφή σε άλλα ευρωπαϊκό κλαμπ».

 

 

X