ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αγγελική Κοκαλίτσα: «Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το ότι...»

Αγγελική Κοκαλίτσα: «Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το ότι...»

Διαβάστε όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της

 

Η Αγγελική Κοκαλίτσα μίλησε, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο 7 μέρες tv, για το πώς είναι η επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο ενώ αποκάλυψε αν τελικά είχαν δημιουργηθεί κλίκες.

 

 

«Κατ' αρχάς είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτό το παιχνίδι, το ήθελα από το προηγούμενο «Survivor», το οποίο παρακολουθούσα. Νιώθω πολύ χαρούμενη που έστω αυτές τις δύο εβδομάδες κατάφερα να ζήσω αυτήν την εμπειρία και χαίρομαι που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα, κοντά στους δικούς μου ανθρώπους»

 

 

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο εκεί;

«Δε με δυσκόλεψε καθόλου η πείνα που ακούω ότι γενικά δυσκολεύει μερικούς παίκτες. Γενικά είμαι δυνατός χαρακτήρας και δε θα άφηνα να με επηρεάσει κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι στις συνθήκες μπορείς να προσαρμοστείς, αν έχεις θέληση. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το ότι δε με άφησαν να ενταχθώ στην ομάδα, ενώ το ήθελα πάρα πολύ»

 

Υπήρχε δηλαδή κάποια κλίκα μέσα στην ομάδα της;

«Δε θα το πω κλίκα, θα το πω παρέες. Προσπάθησα με πολλούς τρόπους να τους πλησιάσω, όπως με το να μπω σε συζητήσεις ή να προσπαθώ να τους φροντίσω, αναλαμβάνοντας δουλειές και το μαγείρεμα. Με αυτό τον τρόπο ήθελα να δείξω ότι ενδιαφέρομαι για αυτούς και ότι θέλω να τους φροντίσω. Αλλά, δυστυχώς, δε μέτραγε μόνο αυτό»

X