ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αγγελακόπουλος: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πιστεύουμε την άνοδο»

Αγγελακόπουλος: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πιστεύουμε την άνοδο»

Ο παίκτης της ΚΑΕ Ηρακλής μίλησε για την σπουδαία επικράτηση κόντρα στον Χολαργό και τη συνέχεια της ομάδας στα μπαράζ

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Αγγελακόπουλος και μίλησε για τη χθεσινή επικράτηση του Ηρακλή κόντρα στον Χολαργό και τα μπαράζ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τη χθεσινή νίκη κόντρα στον Χολαργό:

 

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που το αποδεικνύει και η πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Δείξαμε πως έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας αυτή την σεζόν. Το αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι καθώς ακολουθεί ο αγώνας με το Περιστέρι. Η ομάδα του Περιστερίου απέδειξε πως είναι άξια πρωταθλήτρια. Μαθηματικά έχουν βγει στην Α1. Έχουμε πολύ λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε, κοιτάμε το συγκεκριμένο παιχνίδι και τίποτα άλλο».

 

Αν έφταιγε η χημεία ή οι κακές μέρες που αδίκησε τον εαυτό της η ομάδα καθώς όλα κυλούσαν ομαλά διοικητικά:

 

«Σίγουρα η ομάδα από άποψη ταλέντου και παικτών έχει τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία. Το γεγονός πως δεν υπάρχει η ανάλογη χημεία μας έχει προβληματίσει και εμάς. Γι’ αυτό είμαστε όμως εδώ πέρα παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο. Βοηθάει το χθεσινό παιχνίδι από ψυχολογικής άποψης. Σίγουρα σαν ομάδα αλλά και σαν παίκτες το πιστεύουμε ακόμα μέσα μας, έχει δρόμο ακόμα, χαρήκαμε πολύ χθες, συνεχίζουμε».

 

Αν υπάρχει προτίμηση στους αντιπάλους ή κάποια συγκεκριμένη «συνταγή»:

 

«Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κοιτάμε μόνο τη δική μας την ομάδα. Σίγουρα τα μάτια όσων ασχολούμαστε με τον αθλητισμό, έχουν δει πολλά. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Από κορυφαίο επίπεδο μέχρι το ερασιτεχνικό γίνονται πολλές εκπλήξεις. Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και στο τέλος του πρωταθλήματος θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε τι έχουμε καταφέρει ή τι δεν έχουμε. Έχει πολύ δρόμο ακόμα για εμένα».

X