ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανεβάζει στροφές για το crash test με Πανιώνιο

Ανεβάζει στροφές για το crash test με Πανιώνιο

Λύνονται καθημερινά πλέον τα χέρια του Δημήτρη Σπανού, που βλέπει τη φαρέτρα του να γεμίζει ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τους «κυανέρυθρους»

Κάθε μέρα που περνάει ο Δημήτρης Σπανός βλέπει το απουσιολόγιό του να αδειάζει και ως εκ τούτου τις επιλογές του να αυξάνονται ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο την προσεχή Τετάρτη (25/10, 17:15).

 

Χθες, ήταν η σειρά του Μπούρμπου και του Βαλεριάνου να συμμετάσχουν με την υπόλοιπη ομάδα στο προπονητικό πρόγραμμα, θέτοντας έτσι εαυτόν για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Την ίδια ώρα που περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας να αρχίσουν να ενσωματώνονται και οι Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Καπνίδης, Ανάκογλου.

 

Η νέα αναβολή στη σέντρα της Football League έχει βάλει τους κιτρινόμαυρους σε… mood Κυπέλλου, με την ομάδα να εστιάζει την προετοιμασία της στον αγώνα της επόμενης Τετάρτης. Ένα κρας τεστ, προτού οι κιτρινόμαυροι μπουν στον μαραθώνιο του Πρωταθλήματος, κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που φέτος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Super League και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Ηδη, ο Δημήτρης Σπανός αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του φανερώνοντας σιγά σιγά τις σκέψεις του, παρότι είναι ακόμα νωρίς για να προκύψει ξεκάθαρη εικόνα.

 

Αυτό που γίνεται κατανοητό  από τα μέχρι τώρα δεδομένα πάντως είναι ότι οι επιλογές του θα γίνουν με βάση την εικόνα που έχει ο ίδιος από τον Πανιώνιο. Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» έχει μελετήσει το παιχνίδι του αντιπάλου, από τα πρόσφατα παιχνίδι του στην Super League, προσαρμόζοντας αναλόγως και το προπονητικό του πρόγραμμα. Όπως είπε μάλιστα στους παίκτες του, εντός της εβδομάδας θα γίνει σχετική τακτική ανάλυση του Πανιωνίου μέσω βίντεο, αναλύοντας επί της ουσίας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη.  

X