ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανδρονίκου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζει ο Λάζαρος»

Ανδρονίκου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζει ο Λάζαρος»

Στο Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ανδρονίκου, ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ανδρονίκου, ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου, και μίλησε για την πορεία της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου, τη νίκη της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας επί της Κύπρου αλλά και τη μη χρησιμοποίηση του Χριστοδουλόπουλου.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Αρχικά σχολίασε: «Πρωταγωνιστούμε όπως και η ελληνική ομάδα με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο, ξεκινήσαμε πολύ καλά και τα καταφέρνουμε μέχρι στιγμής.

 

Για τη νίκη της Ελλάδας επί της Κύπρου: «Τη νίκη την πήρε η ομάδα που την χρειαζόταν περισσότερο. Η Ελλάδα είναι πιο δυνατή, έχει πολύ καλή αμυντική γραμμή, έχει από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη. Στο τέλος της ημέρας δεν χαλάστηκε κανείς, παντού υπήρχαν ελληνικές σημαίες και έχουμε κοινό εθνικό ύμνο. Ελπίδες υπάρχουν για την Ελλάδα να βρεθεί στα μπαράζ της Ρωσίας, υπάρχει όμως επιθετικό πρόβλημα. Οι παίκτες στην επιθετική γραμμή είναι ντεφορμέ και δεν καταλαβαίνω τη μη χρησιμοποίηση του Χριστοδουλόπουλου. Κάνει μια εξαιρετική χρονιά, έχει ωριμάσει τακτική από την περίοδο που βρισκόταν στην Ιταλία. Προσπάθησε πολύ ο Μήτρογλου αλλά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή».

 

Για την Εθνική Κύπρου: «Εχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την εθνική ομάδα τα επόμενα χρόνια. Οτιδήποτε γίνει στην Ελλάδα το ακολουθούμε και εμείς. ο Ελληνας και ο Κύπριος ποδοσφαιριστής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν ξένο. Απλά πρέπει να δουλέψουν για να γίνουν καλύτεροι».

X