ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αναβλήθηκε το Αετος-Καβάλα

Αναβλήθηκε το Αετος-Καβάλα

Δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Α2 ανάμεσα σε Αετό και Καβάλα.

Η εκτελεστική επιτροπή του Δ.Σ της ΕΟΚ αποφάσισε να αναβληθεί η αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Α2 ανάμεσα στιν Αετο και την Καβάλα. Η απόφαση αυτή ελήφθη λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι η Καβάλα δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια της να παίξει στη Basket League στην θέση του Πανιωνίου.

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Αετού εξέφρασε την απορία της για την απόφαση αναβολής του αγώνα από την Ομοσπονδία. Συγκεκριμένα αναφέρει: Όσο καλή διάθεση και να έχουμε, δεν μπορούμε να μην γινόμαστε καχύποπτοι όταν ενημερωνόμαστε για την αναβολή του αγώνα - για τον οποίο η ομάδα και το τεχνικό τιμ προετοιμάζονται εντατικά τον τελευταίο καιρό - δύο εικοσιτετράωρα πριν την τέλεση του.

 

Τιμούμε όλους τους αντιπάλους μας και είμαστε της πεποίθησης ότι τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο. Είναι προφανές ότι η αναβολή του εν λόγω αγώνα, εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιας ομάδας. Πάντως όχι της δικιάς μας. Μπορεί να είμαστε νεοφώτιστοι στην Α2 κατηγορία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και αφελείς".

X