ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η ανατολή μιας νέας εποχής

Η ανατολή μιας νέας εποχής

Το κλισέ έγινε πραγματικότητα! Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αφετηρία μιας νέας εποχής! Το πιστοποίησε η φιέστα τίτλου το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.

Το κλισέ έγινε πραγματικότητα! Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αφετηρία μιας νέας εποχής! Το πιστοποίησε η φιέστα τίτλου το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα. Οι εντυπώσεις που δημιούργησε αποτελούν την νέα είδηση. Γιατί η κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ είχε προαναγγελθεί εδώ και καιρό. Απλά απέμενε το πλήρωμα του χρόνου…

 

Με την φιέστα τίτλου, ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι μεγάλο κλαμπ, ικανό να αλλάξει τα δεδομένα στον ελληνικό χώρο και να συναγωνιστεί τις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Το γεγονός ότι άλλαξε επίπεδο, είναι κάτι που αποτελεί κοινή παραδοχή. Το πανηγύρισαν οι φίλοι του και το παραδέχονται πλέον οι εχθροί του. Ακόμα και οι πλέον κακοπροαίρετοι.

 

Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ και ήρθε για να μείνει. Δεν πρόκειται για φωτοβολίδα. Η ΑΕΚ πήρε πέρσι το πρωτάθλημα με τον γνωστό τρόπο και φέτος βούλιαξε επιβεβαιώνοντας ότι η περσινή επιτυχία ήταν συγκυριακή. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ με την φιέστα – υπερπαραγωγή, έστειλε μήνυμα ισχύος προς πάσα κατεύθυνση ότι διαθέτει την οργανωτική υποδομή αλλά και την οικονομική δύναμη να κάνει το αδύνατο δυνατό!

 

Η φιέστα έκανε τον γύρο του κόσμου. Όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέφεραν την είδηση του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, υπογράμμισαν πως ο τίτλος μετά από τρεις δεκαετίες έφυγε από την Αθήνα και στάθηκαν στην πανηγυρική βραδιά που κέρασε μεθύσι στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

 

Εκτός συνόρων το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Στο εσωτερικό όμως θορύβησε όλους όσοι ενδιαφέρονται. Αν ρίξετε μια ματιά στις αθλητικές εφημερίδες και προσέξετε τα σχόλια θα αντιληφθείτε ότι πλέον αυτός ο ΠΑΟΚ λογίζεται ως ο απόλυτος κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου με τη προοπτική να κυνηγάει τίτλους και τα επόμενα χρόνια.

 

Η συνταγή είναι απλή. Διαθέτει μεγάλο λαό και πανίσχυρο χρηματοδότη. Και ταυτόχρονα την δίψα της κατάκτησης τίτλων και διακρίσεων. Αν προστεθεί και το πείσμα από την περσινή κλοπή του πρωταθλήματος τότε αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας του φετινού ΠΑΟΚ. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X