ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Χάρις και ΜακΓκι στον Αρη

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Χάρις και ΜακΓκι στον Αρη

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος αναμένεται σήμερα (25/7) στη Θεσσαλονίκη και θα έχει νέες επαφές με τον Σούλη Μαρκόπουλο

Το καλοκαίρι φτάνει αισίως στην ολοκλήρωση του Ιουλίου και τα δεδομένα στον Αρη παραμένουν θολά για το αγωνιστικό κομμάτι.

 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μπορεί να έχει λάβει την υπόσχεση του Δημήτρη Γουλιέλμου για λύση του ban, αλλά όσο αυτό δε γίνεται θα πρέπει να κάνει τα σχέδια του με τις ισχύουσες συνθήκες.

 

Και επειδή σε αυτήν στην περίπτωση η δεξαμενή των επιλογών είναι συγκεκριμένες, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έχει ξεχάσει τις περιπτώσεις των Χάρις και ΜακΓκι.
Ο Αρης, άλλωστε, δεν μπορεί να κινηθεί διαφορετικά μέχρι να εξαντλήσει ο μεγαλομέτοχος όλα τα περιθώρια για την άρση του απαγορευτικού.

 

Χάρις και ΜακΓκι θα πρέπει να συμφωνήσουν για παραμονή, σύμφωνα με τα οικονομικά στάνταρ του Αρη.

 

Ειδικά, στην περίπτωση του Αμερικανού σέντερ η προσφορά που θα κατατεθεί θα είναι χαμηλότερη από το περσινό κασέ.

 

Ο έμπειρος κόουτς περιμένει σήμερα την άφιξη του Δημήτρη Γουλιέλμου στη Θεσσαλονίκη, ώστε να έχει νέες επαφές για τον σχεδιασμό του ρόστερ.

 

Ο Ελληνας τεχνικός παρακολουθεί υπομονετικά την υπόθεση Μποχωρίδη, θέλει με κάθε τρόπο την παραμονή Φλιώνη και ποντάρει στη διάθεση των Χρηστίδη-Σλαφτσάκη-Βουλγαρόπουλου για το ρόστερ της νέας χρονιάς. Το μπάτζετ για την ενίσχυση της ομάδας δε θα ξεπεράσει τα 500.000 ευρώ σε περίπτωση που δεν προλάβει οριστικά ο ιστορικός σύλλογος μέχρι τον Σεπτέμβριο να άρει τα ban.

 

Εν ολίγοις,ο Αρης έχει περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή του, αφού σε περίπου 2 μήνες ξεκινάει το Πρωτάθλημα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει.
Εξάλλου, στον αέρα… είναι η συνάντηση του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Λευτέρη Αρβανίτη.

 

Με δεδομένο πως ο πρώτος θα είναι σήμερα στη Θεσσαλονίκη δεν αποκλείεται να υπάρχει τηλεφωνική συνομιλία των δυο πλευρών, για να τα πουν από κοντά.
Σκοπός, βέβαια, είναι να βοηθηθεί η ομάδα από μια τέτοια σύμπραξη, κυρίως,στο ζήτημα της διαχείρισης του απαγορευτικού των μεταγραφών. Υπενθυμίζεται πως υπήρχε επαφή την προηγούμενη εβδομάδα Αρβανίτη-Γουλιέλμου για σχετικό ραντεβού, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο δεν επέτρεψαν την πραγματοποίησή του.
Τέλος, με καλούς ρυθμούς κινείται η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας για τον “κιτρινόμαυρο” σύλλογο, αφού ο κόσμος δείχνει να αντιλαμβάνεται τη χρονική κρισιμότητα και προσπαθεί από το υστέρημά του να στηρίξει το τμήμα του μπάσκετ.

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X