ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο Αναστόπουλος δεν μου  φέρθηκε αξιοκρατικά»!

«Ο Αναστόπουλος δεν μου  φέρθηκε αξιοκρατικά»!

Τι είπε ο Πασχάλης Βουτσιάς για τη θητεία του στον Αρη, αλλά και το νέο ξεκίνημα της καριέρας του στον Αγροτικό Αστέρα

 

Η μεταγραφή του Πασχάλη Βουτσιά ανακοινώθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα, με την ομάδα του Νίκου Νεντίδη να ενισχύεται ουσιαστικά.

 

Ο 26χρονος εξτρέμ θα κληθεί να βοηθήσει όχι μόνο στις πτέρυγες, αλλά και στο δεξί άκρο της άμυνας. Δεν προλαβαίνει να παίξει με τη Λαμία. Η «Μetrosport» επικοινώνησε με τον Βουτσιά, ο οποίος αφενός ήταν ικανοποιημένος από την συμφωνία του με την ομάδα του Αγροτικού, από την άλλη όμως ήταν ιδιαίτερα χολωμένος από τον πρώην προπονητή του στον Αρη, Νίκο Αναστόπουλο. Κι όπως φαίνεται δεν είχε να κάνει μόνο με την περιορισμένη συμμετοχή του:

«Ημουν από τους πρώτους, τους οποίους πήρε τηλέφωνο το καλοκαίρι για να ανανεώσει με τον Αρη, ωστόσο λίγο καιρό μετά, χωρίς μάλιστα να υπάρχει κάποιος λόγος, η συμπεριφορά του προς το πρόσωπο μου ήταν απαράδεκτη. Συν τοις άλλοις, δεν ήταν αξιοκρατικός απέναντι μου. Για την ώρα δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Γι’ αυτό αποφάσισα να φύγω από τον Αρη».

  

«Δυο άνθρωποι ‘στολίδια’»

  

Οσο για την επιλογή του; «Ο Αγροτικός είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Εχει δυο ανθρώπους ‘στολίδι’ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είναι οι Νεντίδης και Στολτίδης. Επίσης, ο πρόεδρος έχει καταφέρει να δώσει ένα καλό όνομα στην ομάδα. Η εικόνα αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογία. Είδα σήμερα (σ.σ. χθες) μία οικογένεια. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι χαρούμενος που η νέα χρονιά θα με βρει στον Εύοσμο», σημείωσε ο Βουτσιάς στη «Μ». 

X