ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αναρτήθηκε ο ισολογισμός της έναρξης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Αρης

Αναρτήθηκε ο ισολογισμός της έναρξης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Αρης

Οι άνθρωποι του Αρη κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να δημοσιοποιηθεί ο ισολογισμός έναρξης της εκκαθάρισης.

 

Εστω και με σημαντική, χρονική καθυστέρηση και, αφού προηγήθηκε το ρεπορτάζ της «Μ», η οποία ανέδειξε το θέμα, οι άνθρωποι του Αρη κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να δημοσιοποιηθεί ο ισολογισμός έναρξης της εκκαθάρισης, στην ιστοσελίδα του Γενικού Εμπορικού Μητρώου.

 

Χθες, καταχωρήθηκαν τρία αρχεία τα οποία αφορούσαν τους ισολογισμούς για τις χρήσεις των περιόδων από 1 Ιουλίου του 2013 έως 30 Ιουνίου 2014 και 1 Ιουλίου του 2014 έως 7 Μαΐου του 2015, ημέρα που δημοσιεύθηκε στο σάιτ του Γ.Ε.ΜΗ., η λύση της Π.Α.Ε. και ο ορισμός των εκκαθαριστών.

 

Επίσης, χθες, δημοσιοποιήθηκε και η αίτηση καταχώρησης ισολογισμού έναρξης εκκαθάρισης, βήμα που ήταν υποχρεωτικό, για να μην σημειωθούν περισσότερα προβλήματα στην εκκαθάριση.

 

Ετσι, μετά από το πέρας μηνών, όπου δεν παρουσιάστηκε εξέλιξη, κλείνει ο τυπικός κύκλος που σχετίζεται με την έναρξη της όλης διαδικασίας, καθώς οι υπεύθυνοι του λογιστικού σκέλους εκμεταλλεύτηκαν το δικαίωμα που τους δίνει ο Νόμος, για ετεροχρονισμένη κατάθεση των ισολογισμών.

 

Οποιος αναρωτηθεί, γιατί η παραπάνω ιστορία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο, ενώ θα μπορούσε να είχε τελειώσει μήνες πριν, καλό θα ήταν να απευθυνθεί στους αρμοδίους, οι οποίοι γνωρίζουν, καλύτερα, την υπόθεση.

 

Πάντως, είναι θετικό το δείγμα ότι η λογική του «κάλλιο αργά παρά ποτέ» απέδωσε, στην προκειμένη περίπτωση, και πλέον όλη η «ενέργεια» των ιθυνόντων του συλλόγου, πρέπει να δοθεί στις εξελίξεις με το «Δασυγένειο».

X