ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανάρτηση Μυροφορίδη με… πολλές ερμηνείες

Ανάρτηση Μυροφορίδη με… πολλές ερμηνείες

Η τοποθέτηση του Κοζανίτη τεχνικού διευθυντή του Αρη στο διαδίκτυο προκάλεσε ανησυχία στους φίλους της ομάδας

 

Εντύπωση και σειρά ερωτημάτων προκάλεσε χθεσινή ανάρτηση του Παύλου Μυροφορίδη σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ο τεχνικός διευθυντής της Π.Α.Ε. έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλα κάποια στιγμή τελειώνουν» και, αμέσως, πολλοί χρήστες έσπευσαν να τον... ηρεμήσουν. Λίγο αργότερα, όμως, ο «Μύρο» την «κατέβασε», κάτι που λέγεται ότι οφείλεται σε λύση της όποιας παρεξήγησης είχε δημιουργηθεί.

 

Ανησυχία προκάλεσε, το πρωί της Κυριακής, η συγκεκριμένη τοποθέτηση και δεκάδες φίλοι της ομάδας έσπευσαν να τη συνδέσουν με πιθανή αποχώρηση από τον Αρη. Τα σχόλια, μέχρι να διαγραφεί η δημοσίευση, έδιναν και έπαιρναν, χωρίς βέβαια να δώσει απάντηση ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής. Η εν λόγω κίνηση ήρθε σε στιγμή που ελάχιστοι περίμεναν, παρά το γεγονός πως, από τη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα, έχουν ακουστεί διάφορα για τη σχέση του με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε., Θόδωρο Καρυπίδη, όσον αφορά τον τρόπο σκέψης τους σε θέματα λειτουργίας. Μάλιστα, υπήρξαν και εκείνοι που σύνδεσαν την ανάρτηση με κάποιο περιστατικό που μπορεί να έλαβε χώρα στην ομάδα και ανάγκασε τον «Μύρο» να ξεσπάσει στο… πληκτρολόγιο, αν και δεν συνηθίζει να εξωτερικεύεται στα Μέσα δικτύωσης.

 

Οι ερμηνείες που θα μπορούσαν να δοθούν ποικίλουν, αλλά μόνο ο ίδιος ο Μυροφορίδης μπορεί να δώσει απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλές εικασίες και δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα.

X