ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι ανανεώσεις μπορεί να έχουν και συνέχεια στον Απόλλωνα Πόντου

Οι ανανεώσεις μπορεί να έχουν και συνέχεια στον Απόλλωνα Πόντου

Είναι πιθανό να υπάρξει και συνέχεια στις ανανεώσεις με παίκτες που είναι κάτω των 23 ετών.

Εδώ και μερικές μέρες είναι γνωστό ότι εγκρίθηκαν από την ΕΠΟ οι ανανεώσεις συμβολαίων των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών που ήθελε να κρατήσει και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

 

Η συμφωνία αφορά 12 ποδοσφαιριστές (Πολίτης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Γ. Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Χασομέρης, Τσουμάνης, Καλογέρης, Ολαϊτάν, Μπρίτο, Θεολόγου, με τους δύο τελευταίους πάντως να έχουν… αστερίσκο), ενώ υπάρχουν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια, οι Λουφάκης και Δαμουλάκης.

 

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι ποδοσφαιριστές που θα είναι στο ρόστερ, είναι πιθανό να υπάρξει και συνέχεια στις ανανεώσεις με παίκτες που είναι κάτω των 23 ετών.

 

Αυτοί που θα μπορούσαν να μείνουν – εφόσον δυσικά κάτι τέτοιο αποφασιστεί από την ΠΑΕ- είναι οι Βλάχος, Πάτας, Παπουτσής, Δαλιανόπουλος, Δημητριάδης, Κύρκου, με τον τελευταίο όμως να παίρνει και το δελτίο του και να μένει ελεύθερος αποχαιρετώντας την ομάδα.

 

Ποιοι φεύγουν

Από τους υπόλοιπους προαναφερθέντες άγνωστο είναι αν θα μείνουν κάποιοι - αν και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσουν - οι Δημητριάδης και Δαλιανόπουλος, ενώ ο Πάτας ολοκληρώνει την αποκατάστασή του μετά από επέμβαση που έκανε στο γόνατο.

 

Συνεπώς, πό τις συγκεκριμένες επιλογές θέση στο ρόστερ ίσως έχει μόνο ο Βλάχος (είναι ακριβώς 23 ετών).

 

Σε ό,τι αφορά στο υπόλοιπο περσινό ρόστερ, πλην Κυβελίδη, αποχαιρετούν οριστικά και οι Αγτζίδης, Θεοδωρόπουλος (ανακοινώθηκε ήδη από τη Λαμία), Σουντουρά (επέστρεψε στη Σάντα Κλάρα) και Μπάμπης (επιστροφή στην ΑΕΚ).

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X