ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αναμονή για Ντε Μποκ

Αναμονή για Ντε Μποκ

Ο Βέλγος παραμένει στη Θεσσαλονίκη χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του

Καθυστέρηση παρατηρείται στην ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Λόρενς Ντε Μποκ. Ο Βέλγος αμυντικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την περασμένη Τετάρτη, έχει περάσει από ιατρικά τεστ και απέμενε η υπογραφή του συμβολαίου, κάτι που όμως δεν έχει συμβεί.


Η ενημέρωση της ΠΑΕ ανέφερε ότι ήταν θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον 26χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, αλλά μέχρι στιγμής η προφορική συμφωνία δεν έχει περάσει στα… πρακτικά.

 

Ο Ντε Μποκ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και περιμένει ειδοποίηση, τη στιγμή που πληροφορίες αναφέρουν ότι ανέβασε τις απαιτήσεις του, γεγονός που έκανε τους “κιτρινόμαυρους” να πατήσουν… φρένο. Στην Αλκμήνης προσπαθούν να βρουν φόρμουλα, ώστε το θέμα να έχει αίσια έκβαση, γι’ αυτό και επεξεργάζονται σενάριο επαναπροσέγγισης και η πιθανή κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς φέρεται ότι υφίσταται ως σκέψη.

 

Εάν, τελικά, οι επικεφαλής της ΠΑΕ αποφασίσουν ότι πρέπει να ανεβάσουν την προσφορά τους, τότε το… μπαλάκι θα περάσει στο γήπεδο της πλευράς του Βέλγου. Παρόλα αυτά, προκαλεί εντύπωση ότι ο Ντε Μποκ άλλαξε στάση, ζητώντας κάτι περισσότερο ως ετήσια αποζημίωση.

 

Από τη στιγμή που δεν βρεθεί κοινός τόπος συνεννόσησης, τότε οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν σε άλλες επιλογές και η περίπτωση του Λουίς Ιμπάνιες θα επανεξεταστεί, καθώς ο Αργεντινός παραμένει χωρίς ομάδα.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/8)

X