ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Αναμενόμενη η κλήση Βαλεριάνου-Σιώπη στην Εθνική, τιμή για τον Αρη»

«Αναμενόμενη η κλήση Βαλεριάνου-Σιώπη στην Εθνική, τιμή για τον Αρη»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων», Σπύρος Γόγολος, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τις κλήσεις των δύο ποδοσφαιριστών στην Εθνική Ελλάδας

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη, Σπύρος Γόγολος, και μίλησε για την κλήση Βαλεριάνου-Σιώπη στην Εθνική Ελλάδας αλλά και το θέμα της φυσικής κατάστασης που έχει αλλάξει στους «κιτρινόμαυρους» από τότε που ήρθε ο Παντελίδης στην ομάδα.

 

Μεταξύ άλλων όσα είπε:


Για την κλήση Βαλεριάνου-Σιώπη στην Εθνική: «Ηταν αναμενόμενη η κλήση τους στην Εθνική, θα πρέπει να γίνεται κατά κόρον αυτό, γιατί στο πρωτάθλημά μας υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και στις άλλες ομάδες εκτός από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Είναι τιμή για έναν σύλλογο όπως ο Αρης να έχει ποδοσφαιριστές στην Εθνική. Οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν από χίλια κύματα φέτος, ο Βαλεριάνος ακούστηκε και πως θα φύγει από την ομάδα, το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν το έβαλαν κάτω και οι ίδιοι και έδειξαν προσωπικότητα. Οταν μια ομάδα πρωταγωνιστεί τότε ο προπονητής της Εθνικής κοιτάει πιο εύκολα παίκτες από αυτή την ομάδα».

 

Για τον στόχο της Ευρώπης και το θέμα της φυσικής κατάστασης: «Με τα λεγόμενα του κ.Παντελίδη δεν υπήρχε ο στόχος της Ευρώπης από επίσημα χείλη, για να το είπε αυτό σημαίνει πως δεν υπήρχε η ίδια φλόγα για την Ευρώπη όταν πήγε στην ομάδα. Οταν περνάει μια τέτοια φιλοσοφία ο προπονητής τότε μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να υπάρξουν. Οσο για την φυσική κατάσταση θα το διαπίστωσε ο κόουτς του Αρη από τις μετρήσεις, έχει αλλάξει ο Αρης σε αυτό το κομμάτι το τελευταίο διάστημα με την συμβολή του τεχνικού του».

X