ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανάλυση από Γιάννη Μπύρο και υπογραφές με Πινδώνη

Ανάλυση από Γιάννη Μπύρο και υπογραφές με Πινδώνη

Η κρίσιμη γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη για τις μετοχές της ΠΑΕ και οι τελευταίες προσθήκες της Δόξας Δράμας

 

Με τεράστιο ενδιαφέρον για τους φίλους της Δόξας Δράμας αναμένεται η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη για τις μετοχές της ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας, Γιάννης Μπύρος, θα βρεθεί ενώπιον του κόσμου (19:00) και θα αναλύσει τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα.

 

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, είχε 2-3 προτάσεις για να δώσει την ΠΑΕ, μετά από την απόφαση του να δωρίσει τις μετοχές στα μέλη του Ερασιτέχνη.

 

«Δεν θέλω χρήματα, θα δώσω τις μετοχές στα μέλη, όπως προείπα», ήταν τα όσα μετέφερε στους συνεργάτες του. «Οτι νέα πρόταση προκύψει, ας αξιοποιηθεί από τα μέλη», ήταν επίσης τα λόγια του.

 

Ο Μπύρος αναμένεται να σταθεί όχι στο τι έγινε μέχρι τώρα, αλλά στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

 

Επιδιώκει να βρεθούν καλοί συνεχιστές και να υπάρξει συσπείρωση στην ομάδα. Δεν θέλει να ασχοληθεί με τα παλιά, λέγοντας ταυτόχρονα ότι αφήνει ομάδα δίχως χρέη, αφού ως τις 31 Αυγούστου είναι όλα τακτοποιημένα.

 

«Το παρελθόν, το πλήρωσε μόνος του», επισημαίνουν οι συνεργάτες του. Το ζητούμενο είναι πλέον να μπορέσει η ΠΑΕ να κρατηθεί στα ίδια επίπεδα, οργανωτικά και οικονομικά και ασφαλώς να πάει και ακόμη καλύτερα αγωνιστικά.

 

*** Τη σεζόν 2016-17 είχε φορέσει ξανά τη φανέλα της Δόξας στη Γ’ Εθνική τότε, με 24 ματς και οκτώ γκολ. Ο Θανάσης Πινδώνης επιστρέφει στους «μαυραετούς». Η απόκτησή του είναι θέμα χρόνου. Ο 33χρονος μέσος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την Καλαμάτα έχοντας 26 παιχνίδια με έξι τέρματα.

 

*** Ο προπονητής, Κώστας Ανυφαντάκης, βρέθηκε χθες στο γήπεδο της Δόξας, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση του Κυπέλλου μεταξύ του Πανδραμαϊκού με τον Ιωνικό.

X