ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανακουφισμένος και αισιόδοξος ο Παπαδόπουλος

Ανακουφισμένος και αισιόδοξος ο Παπαδόπουλος

Μόνο ο οικονομικός έλεγχος απομένει για να «κλειδώσει» και τυπικά η συμφωνία.

Οι συζητήσεις του Σπύρου Παπαθανασάκη με το Θόδωρο Παπαδόπουλο, κατά την ολιγοήμερη παραμονή του ομογενούς επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής.

 

Οι δύο άνδρες γευμάτισαν μαζί και συζήτησαν τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα, με αποτέλεσμα προς το τέλος της συνάντησης να υπογραφεί το επίσημο προσύμφωνο. Η μοναδική εκκρεμότητα που θα «κλειδώσει» οριστικά και αμετάκλητα την ανάληψη της ΠΑΕ Ηρακλής από τον κ. Παπαθανασάκη είναι ο οικονομικός έλεγχος.

 

Οι τελευταίες εξελίξεις και η συμφωνία που έχει επέλθει έχει ανακουφίσει τον νυν μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του Ηρακλή. Ο οποίος δεν πρέπει να λησμονείται είναι αυτός που έχει ακόμη δικαίωμα υπογραφής.

 

Σύμφωνα με το περιβάλλον του από την Κατερίνη ο ίδιος είναι ικανοποιημένος και αισιόδοξος ταυτόχρονα για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Παρά την καθυστέρηση που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα και το ρίσκο που πήρε με την επιλογή του. Να δώσει δηλαδή τον Ηρακλή στον ομογενή επιχειρηματία, τον οποίο θεωρεί ικανό, διοικητικά, οργανωτικά και κυρίως οικονομικά να οδηγήσει ψηλά τους «κυανόλευκους». Κάτι που δε συνέβη με τον ίδιο.

X