ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανακοίνωση της «ελαφράς ταξιαρχίας» για Παράσχο και διαιτησία!

Ανακοίνωση της «ελαφράς ταξιαρχίας» για Παράσχο και διαιτησία!

Θέση πήρε ο επίσημος Απόλλων Σμύρνης με αφορμή δημοσιεύματα του κυριακάτικου τύπου και ξεκαθάρισε το θέμα Παράσχου

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Γιώργου Παράσχου βάζει ο Απόλλων Σμύρνης μετά την ήττα από την Κέρκυρα, εκτοξεύοντας παράλληλα «βολές» κατά της διαιτησίας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία κυρίως λόγω εσφαλμένων διαιτητικών αποφάσεων και εξ αιτίας της ατυχίας της.

 

Παρά το γεγονός αυτό, η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουμε όλοι μαζί μέχρι τέλους της προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο μας. Τα δημοσιεύματα για συναντήσεις με άλλους προπονητές είναι αναληθή. Ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας.

 

Κακό στην ομάδα μας κάνουν και όσοι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αναλώνονται σε κριτική για τις όποιες επιλογές έχουν γίνει. Αυτό που προέχει είναι οι φίλαθλοι της ομάδας να βρίσκονται στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών και να στηρίξουν τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Οτιδήποτε άλλο μόνο αποπροσανατολιστικά για την ομάδα μας μπορεί να ενεργήσει και να κάνει ακόμα πιο δύσκολη της θέση της».

X