ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανακοίνωση-παρέμβαση των παικτών του Ηρακλή για την αποχή

Ανακοίνωση-παρέμβαση των παικτών του Ηρακλή για την αποχή

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή εξέδωσαν ανακοίνωση και ενημέρωσαν τους λόγους για τους οποίους έκαναν σήμερα αποχή από την προπόνηση

Η νίκη επί των Τρικάλων ναι μεν έδωσε βαθμολογική «ανάσα» στον Ηρακλή, ωστόσο, δεν μπορεί να υπερκαλύψει τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Και γι΄ αυτό το λόγο οι παίκτες του Ημίθεου εξέδωσαν ανακοίνωση και ενημέρωσαν τους λόγους για τους οποίους απείχαν σήμερα από την προπόνηση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή θέλουμε, μέσω της παρακάτω κοινής ανακοίνωσή μας να απευθυνθούμε δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσουμε τους, φιλάθλους μας για όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

 

Τα οποία. το τονίζουμε αυτό. σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν για εμάς δικαιολογία και δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες που μας αναλογούν, για την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Τις αναλαμβάνουμε πλήρως και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Από τους φίλαθλο, μας ζητάμε μόνο να μας στηρίξουν. όπως, άλλωστε πράττουν από την αρχή του πρωταθλήματος.

 

Την ίδια στιγμή όμως δεν δύναται να παραληφθεί το γεγονός πώς έχουμε λάβει λιγότερα από τα μισά χρήματα που έπρεπε να μας έχουν καταβληθεί, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις συναδέλφων μας που έχουν λάβει μόλις το 20%, των συμφωνηθέντων απολαβών τους. Ουδείς πρέπει να λησμονεί πως είμαστε επαγγελματίες και μέσω του ποδοσφαίρου κερδίζουμε τα προς το ζην τόσο για εμάς όσο και για τις οικογένειες μας.

 

Ζητούμε λοιπόν από την διοίκηση διευθετήσει άμεσα μέρος των οφειλών που υπάρχουν, όχι μόνο προ εμάς αλλά και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα και βρίσκονται σε αντίστοιχη δυσχερή θέση.

 

Η σημερινή μας αποχή ήταν το μήνυμα πως δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια υπομονής.

 

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή».

X