ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανακοίνωσε τον πρώην αρχηγό του Ηρακλή

Ανακοίνωσε τον πρώην αρχηγό του Ηρακλή

Επιβεβαίωση της Metrosport για τη μεταγραφή της ομάδας από τα Χανιά με την απόκτηση Ζιαμπάρη

Την άμυνά του "θωρακίζει" ο Α.Ο.Χ./Κισσαμικός με την ένταξη του Νίκου Ζιαμπάρη, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Κατά που επιβεβαίωσε το προ ημερών ρεπορτάζ της Metrosport.

 

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

 

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ζιαμπάρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

 

Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1991 και η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία ήταν τη σεζόν 2010-11 στη Football League 2 με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών.Στη συνέχεια πήρε "γεύση" από τη Super League μένοντας μιάμιση σεζόν στην Κέρκυρα, για να ακολουθήσει η Football League και η Καβάλα. Επόμενος σταθμός του το 2013 ο Φωστήρας, όπου μετά από γεμάτη σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή, τη φανέλα του οποίου φόρεσε με επιτυχία σε Football League και Super League (83 συμμετοχές, μαζί με το Κύπελλο Ελλάδας και 3 γκολ). Το α' μισό της σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και το β' στην Κύπρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος του Ηρακλή (24 συμμετοχές - 3 γκολ).

 

Ο έμπειρος αμυντικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής: «Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη. Τόσο ο προπονητής, όσο και συμπαίκτες που είχα που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται στην ομάδα, μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση και γενικότερα για την ομάδα. Δε χρειάστηκε πολλή ώρα να το σκεφτώ και η συμφωνία με τον πρόεδρο ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Δε χρειάζονται να πούμε πολλά λόγια, τα υπόλοιπα στο γήπεδο μέσα από σκληρή δουλειά».

 
X