ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανακοίνωσε το νέο του ιατρικό επιτελείο ο Απόλλων Πόντου (pic)

Ανακοίνωσε το νέο του ιατρικό επιτελείο ο Απόλλων Πόντου (pic)

Ο Απόλλων Πόντου ετοιμάζεται για την νέα αγωνιστική χρονιά ανακοινώνοντας το νέο ιατρικό επιτελείο της ομάδας

Ο Απόλλων Πόντου ανακοίνωσε την συμφωνία με νέο ιατρό αλλά και νέο φυσικοθεραπευτή με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση ιατρικών θεμάτων και τραυματισμών.

 

Ο λόγος για  τον ιατρό Μιλτιάδη Θεοδώρου και τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Ελευθεριάδη που πλέον ανήκουν στην οικογένεια του Απόλλων.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ανακοινώνει στην συνεργασία της με τον ιατρό Μιλτιάδη Θεοδώρου και τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Ελευθεριάδη.

 

Ο διακεκριμένος ορθοπεδικός κος Θεοδώρου επιλαμβάνεται των ιατρικών θεμάτων της ομάδας μας, καθώς η επιστημονική υπόστασή του είναι καθολικά αναγνωρισμένη.

 

Ο κος Ελευθεριάδης θα συνεργαστεί μαζί μας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο κι αποτελεί έναν συνεργάτη ο οποίος ικανοποίησε στον μέγιστο βαθμό, τόσο με τις επιστημονικές του γνώσεις και την εμπειρία του, όσο και με την πολύπλευρη συνεισφορά του στα τεκταινόμενα της ομάδας μας. Ακριβώς για τους λόγους αυτούς η εκ νέου παρουσία του δημιουργεί ιδιαιτέρως ευχάριστα συναισθήματα.

 

Καλωσορίζουμε τους κυρίους Μιλτιάδη Θεοδώρου και Δημήτρη Ελευθεριάδη, με την βεβαιότητα ότι η προσφορά τους θα αποδειχθεί πολύτιμη.

 

Εκ της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

 

X