ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανακοίνωσε το «ναυάγιο» με Παπαδόπουλο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωσε το «ναυάγιο» με Παπαδόπουλο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στην ομάδα της Ηπείρου μετά τις αρνητικές εξελίξεις στην υπόθεση Παπαδόπουλου.

Σε άλλη λύση για την τεχνική του ηγεσία στρέφεται οριστικά ο ΠΑΣ Γιάννινα αφού «ναυάγησαν» οριστικά οι συζητήσεις με τον Νίκο Παπαδόπουλος. Η ηπειρωτική ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος βρέθηκε την Τρίτη (21/5) στα Γιάννινα για να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ, ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις πήραν άλλη τροπή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι δε θα προχωρήσει η συμφωνία με τον προπονητή κ. Νίκο Παπαδόπουλο.

 

Ενώ και οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε αρχική συμφωνία και αφότου ο κ. Παπαδόπουλος ήρθε στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας, γνωρίστηκε και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο team και λίγο πριν την παρουσίαση του στα ΜΜΕ, όπως και είχε προγραμματιστεί και από τις 2 πλευρές, εξέφρασε τη διαφωνία του με τη διατύπωση στους όρους του συμβολαίου με την ομάδα. Μετά από συζητήσεις με τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη αλλά και τις αλλαγές που ζήτησε στη διατύπωση, αποφάσισε να αποχωρήσει από το Προπονητικό κέντρο της ομάδας, μαζί με το manager του, για τη Θεσσαλονίκη στις 14.30, έχοντας ήδη πάρει την απόφαση του να μην υπογράψει.

 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε από μέρους μας να ζητήσουμε συγνώμη από τους αντιπροσώπους των ΜΜΕ για την ταλαιπωρία, εν μέσω κιόλας εκλογικής εβδομάδας, αλλά και από τον κόσμο της ομάδας για την οποιαδήποτε σύγχυση δημιουργήθηκε στο θέμα του προπονητή.

 

Ήδη προχωράμε στην επόμενη κίνηση για την επόμενη μέρα της ομάδας για να ανακάμψει και να επιστρέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα».

X