ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανακοίνωσε την παραμονή του Γιαννούλη ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε την παραμονή του Γιαννούλη ο Ατρόμητος

Κανονικά θα ισχύσει η αρχική συμφωνία δανεισμού του Δημήτρη Γιαννούλη στον Ατρόμητο ως το καλοκαίρι του 2019. Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Κάτοικος Περιστερίου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Γιαννούλης, αφού ΠΑΟΚ και Ατρόμητος συναποφάσισαν να ισχύσει κανονικά η αρχική συμφωνία περί δανεισμού του νεαρού μπακ στην ομάδα του Περιστερίου ως το καλοκαίρι του 2019.

 

Το γεγονός γνωστοποιήθηκε με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, η οποία αναφέρει τα εξής:

 

«Σε ισχύ παραμένει η συμφωνία της ΠΑΕ Ατρόμητος με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Δημήτρη Γιαννούλη μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

 

Ο Γιαννούλης πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο αφού αναδείχθηκε πρώτος σε ασίστ (8) στη Superleague και ως ένας από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ της χρονιάς.

 

Η οικογένεια του Ατρόμητου είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την τήρηση της συμφωνίας για τη συνέχιση του δανεισμού και την παραμονή του Δημήτρη Γιαννούλη στην ομάδα.

 

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Γιαννούλης δήλωσε: Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ατρόμητο αφού θέλω να συνεχίσουμε την εξαιρετική πορεία που κάναμε την περσινή χρονιά και να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας ευτυχισμένο μέσα από τις επιτυχίες».

X