ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το ΚΙΝΑΛ ο Κυριάκος

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το ΚΙΝΑΛ ο Κυριάκος

Με ανάρτηση στα social media ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κοινοποίησε την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ

Την κάθοδό του στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ο Κυριάκος Κυριάκος.

 

Με ανάρτησή του στα social media, ο μέχρι πρότινος διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συστρατευθεί με το Κίνημα Αλλαγής και τη Φώφη Γεννηματά.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

 

«Αποδέχτηκα μια πρόταση, που σε όλη μου τη ζωή θεωρούσα ύψιστη τιμή! Για μένα η πολιτική είναι η λύση, όχι το πρόβλημα. Για μένα η συμμετοχή, η επικοινωνία με τον κόσμο, η συνεχής μάχη με τον κακό μας εαυτό, είναι υποχρέωση και όχι επιλογή. Περισσότερο από ποτέ σήμερα, που το πολιτικό σκηνικό το ορίζουν ακόμη οι πλατείες των αγανακτισμένων, το ψηφοφορικό τρολάρισμα, ο κενός λαϊκίστικος λόγος και η ανικανότητα συνεργασιών, πρέπει να συστρατευθούμε όλοι σε ένα μέτωπο κοινής λογικής, με αρχές, προτάσεις και κατανοητό λόγο. Πρέπει να συρρικνώσουμε την απόσταση ανάμεσα στους πολιτικούς και τον κόσμο. Πρέπει να σταματήσουμε τον πολιτικό σνομπισμό. Ξεκινάω με χαρά, όνειρα και πίστη, ότι μπορούμε να κάνουμε όλο και περισσότερα ώτα ευήκωα! Καλή μας αρχή και ευχαριστώ την Φώφη Γεννηματά για τον τρόπο που προσπάθησε να διώξει όλες τις ανασφάλειές μου!»

X