ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανακοινώνει βασικό χορηγό ο Αρης

Ανακοινώνει βασικό χορηγό ο Αρης

Τρία χρόνια μετά, η ΠΑΕ Αρης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με βασικό κεντρικό χορηγό

Σε προχωρημένες συζητήσεις με συγκεκριμένες εταιρίες, υποψήφιες για τον κεντρικό χορηγό της νέας αγωνιστικής σεζόν, βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπίδης όπως άφησε να εννοηθεί με χθεσινό ποστάρισμά του στο Instagram.

 

Ο ισχυρός άνδρας της Π.Α.Ε. έχει αναλάβει να τρέξει εξ ολοκλήρου τις διαδικασίες για την εξεύρεση του χορηγού που θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας και σύμφωνα με τις πληροφορίες, αλλά και τη χθεσινή ανάρτηση που έκανε ο Καρυπίδης στα social media, βρίσκεται μία ανάσα από το deal.

 

Λέγεται μάλιστα οτι ο κεντρικός χορηγός θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και από αυτή τη συμφωνία η Π.Α.Ε. θα έχει επωφεληθεί οικονομικά ένα ποσό της τάξεως των 400-450 χιλιάδων ευρώ.
Εχουν ειπωθεί διάφορα σενάρια για επαφές του ισχυρού άνδρα της κιτρινόμαυρης εταιρίας με στοιχηματικές εταιρίες, δεν αποκλείεται όμως στο τέλος ο κεντρικός χορηγός να προέρχεται από εντελώς διαφορετικό αντικείμενο.

 

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Αρης θα αποκτήσει ξανά κεντρικό χορηγό, στο μπροστινό μέρος της φανέλας, μετά από τρία χρόνια. Η τελευταία εταιρία που διαφημίστηκε στην κιτρινόμαυρη φανέλα ήταν η «stoiximan», τις χρονιές της Γ’ και Β’ εθνικής κατηγορίας.

 

Πέρυσι, στην επιστροφή του Αρη στη Super League, ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν κατέληξε σε συμφωνία διότι στις συζητήσεις που έκανε δεν είχε βρει τον κατάλληλο… συνεργάτη, καθώς τα ποσά που «έπεσαν» στο τραπέζι δεν ήταν αντάξια του brand name του συλλόγου, με αποτέλεσμα στη φανέλα να μπει η εταιρία του ίδιου. Φέτος όμως και με την παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη, είναι δεδομένο ότι δεν θα συμβεί κάτι αντίστοιχο.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/7)

 

X