ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανακοινώνει τον νέο γενικό αρχηγό ο Αρης

Ανακοινώνει τον νέο γενικό αρχηγό ο Αρης

Θέμα ημερών η ανακοίνωση του νέου γενικού αρχηγού, τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής του Αρη έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

 

Από το καλοκαίρι, όταν λύθηκε η συνεργασία του Αρη με τον Γρηγόρη Κάκαλη, ήταν γνωστό ότι ο Παύλος Μυροφορίδης έκανε μια πρώτη κουβέντα με τον Στάθη Φριλίγγο για να αναλάβει καθήκοντα γενικού αρχηγού στην Π.Α.Ε. Αρης,

 

Το θέμα ωστόσο είχε «κολλήσει», αφού ο έμπειρος παράγοντας είχε συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτό λύθηκε προ εβδομάδων και έτσι ο… δρόμος για τη Θεσσαλονίκη άνοιξε. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση του νέου γενικού αρχηγού της ομάδας, τον οποίο ο Μυροφορίδης έχει σε μεγάλη εκτίμηση από την αγαστή συνεργασία τους στον Απόλλων. Στην ομάδα της Αθήνας ο κ. Φριλίγγος εργάστηκε από εποχής Αλαμάνου, θεωρείται άριστος γνώστης του ΚΑΠ, ενώ έχει και ουκ ολίγες γνωριμίες στον χώρο του ποδοσφαίρου από τη μακρά παρουσία του στα γήπεδα.

 

Ο Στάθης Φριλίγγος θα έχει καθημερινή παρουσία στο Νέο Ρύσιο, ως άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, θα βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές για οτιδήποτε χρειάζονται οι ίδιοι, είτε η ομάδα.

X