ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανακύκλωση επιλογών στον Αρη

Ανακύκλωση επιλογών στον Αρη

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ επεξεργάζονται τις περιπτώσεις με τις οποίες έχουν προηγηθεί διαπραγματεύσεις – Παιχνίδι τακτικής με Ιμπάνιες.

Ολα ανοιχτά είναι για το πρόσωπο, το οποίο θα καλύψει το αριστερό άκρο της “κιτρινόμαυρης” άμυνας. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ διατηρούν επαφή με διαφορετικούς στόχους και, παρά τη στασιμότητα, στην Αλκμήνης θεωρούν ότι στο τέλος θα πετύχουν το καλύτερο δυνατόν deal. Εκτός των Καστεγιάνο και Πιρς, πιθανότητες υπάρχουν και για τον Ιμπάνιες, παρά το φαινομενικό «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις.

 

Οπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Μ», όσο ο Λουίς Ιμπάνιες δεν βρίσκει ομάδα, τόσο το θέμα της επαναπροσέγγισης είναι ορατό. Ο Αργεντινός με το κροατικό διαβατήριο έχει «κερδίσει» τους επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού, γι’ αυτό και μοιάζει πιθανό το σενάριο να βελτιωθούν οι… διπλωματικές σχέσεις των δύο πλευρών.

 

Ηδη, η υπόθεση της μεταγραφής του τάσσεται στην κατηγορία των καλοκαιρινών… επαναλήψεων, γιατί ήδη έχουν προηγηθεί διαπραγματεύσεις, οι οποίες διακόπηκαν δύο φορές. Λιγότερο από μία εβδομάδα πριν, τόσο ο παίκτης, όσο και ο ατζέντης του ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναλύσουν τους όρους της συμφωνίας, ωστόσο αναχώρησαν χωρίς αποτέλεσμα.

 


Οι μέρες περνούν και ο Αρης θα μπαίνει όλο και περισσότερο σε ψυχολογία ευρωπαϊκού αγώνα, αλλά την ίδια στιγμή ο Θόδωρος Καρυπίδης θα επιχειρεί να κλείσει τον αριστερό οπισθοφύλακα.

 

Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως δίαυλος επικοινωνίας υπάρχει και με τους Ντάνι Καστεγιάνο και Τομ Πιρς, αλλά μεταξύ των δύο προκρίνεται ο Ισπανός. Ο παίκτης της Λας Πάλμας θα θεωρηθεί... φαβορί, εφόσον δεν βρεθεί συνεννόηση με την πλευρά του Ιμπάνιες.

 

Ο τελευταίος είναι μεν ακριβός κι αυτό είναι γνωστό. Οι Θεσσαλονικείς, όμως, είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά και, αν ο παίκτης υποχωρήσει έναντι των αρχικών του απαιτήσεων, τότε η συμφωνία θα είναι πιο εφικτή.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (20/7)

X