ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η ανάγκη για μία προσθήκη στο αριστερό άκρο!

Η ανάγκη για μία προσθήκη στο αριστερό άκρο!

Στην απόκτηση αριστερού μπακ έχουν ρίξει το βάρος τους οι κιτρινόμαυροι

Μπορεί το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού να είναι αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, οι μεταγραφικές εκκρεμότητες όμως παραμένουν και οι επικεφαλής του σχεδιασμού «τρέχουν» για να καλύψουν το βασικό κενό.

 

Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση αριστερού μπακ που θα έρθει να πλαισιώσει τον Μιχάι Κόρχουτ, ο οποίος δεδομένα θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει τη θέση στα πρώτα δύο παιχνίδια με τους Κύπριους. Ακόμα και… σήμερα να γίνει η μεταγραφή, ο Ούγγρος θα πάρει φανέλα βασικού παρότι μάλιστα στο διάστημα της προετοιμασίας έδειξε επηρεασμένος και κουρασμένος από τις συνεχόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

 

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι αποτελεί ανάγκη να αποκτηθεί κι ένας παρτενέρ, διότι η χρονιά δεν αρχίζει και τελειώνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, υπάρχει ένας ολόκληρος «μαραθώνιος» μπροστά. Από τη στιγμή όμως που όποιος παίκτης έρθει δεν θα υπολογίζεται για τους αγώνες με την ΑΕ Λεμεσού, οι ιθύνοντες έχουν ένα επιπλέον χρονικό περιθώριο κάποιων ημερών ώστε να καταλήξουν στην τελική τους επιλογή αποφεύγοντας την πιθανότητα λάθους.

 

Στη λίστα των βασικών υποψηφίων παραμένουν ψηλότερα οι Ντάνι Καστεγιάνο, Ιμπάνιες και Τομ Πιρς.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (21/7)

 

X