ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αναγκαίο, η έξοδος στην Ευρώπη, να κεφαλαιοποιηθεί από τον Αρη

Αναγκαίο, η έξοδος στην Ευρώπη, να κεφαλαιοποιηθεί από τον Αρη

Το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου για τον Αρη ήταν όντως εντυπωσιακό, κι αυτό ήταν που συντήρησε την υπεραισιοδοξία.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν φίλοι του Αρη που το περασμένο καλοκαίρι ζούσαν σε κλίμα υπεραισιοδοξίας για την πορεία της ομάδας στη Super League.

 

Το πάθος τους προφανώς για την ομάδα, οι μεταγραφικές κινήσεις και η χαρά τους από την επιστροφή της στον φυσικό της χώρο, τούς δημιούργησε την αίσθηση ότι ο Αρης μπορεί να είναι πρωταγωνιστής στο Πρωτάθλημα με το “καλημέρα”.

 

Οσοι ασπάζονταν αυτή την άποψη δεν συνυπολόγιζαν την πολύχρονη απουσία των “κίτρινων” από την κατηγορία, την απουσία ενός κορμού ποδοσφαιριστών από την προηγούμενη χρονιά και την ανάγκη οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές να γίνουν ομάδα.

 

Το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου για τον Αρη ήταν όντως εντυπωσιακό, κι αυτό ήταν που συντήρησε την υπεραισιοδοξία. Ακολούθησε η απογοήτευση από τα ντροπιαστικά αποτελέσματα μέχρι που ο Αρης την 15η αγωνιστική ξαναμπήκε στις ράγες. Μετά τον αγώνα με την Ξάνθη μέρα με την ημέρα ανέβαζε στροφές και έπειθε ότι έγινε κανονική ομάδα μ’ ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 

Προχθές το απόγευμα στον αγώνα με τον ΟΦΗ έπεισε και τους περισσότερο δύσπιστους ότι έχει σταθερή αγωνιστική πορεία. Κατάφερε να γυρίσει το σκορ σ’ έναν αγώνα που βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και πίσω στο σκορ μέχρι το 75ο λεπτό. Είχε όμως τα αποθέματα των ψυχικών δυνάμεων να κυνηγήσει την ανατροπή και το πέτυχε.

 

Η επιμονή στην προσπάθεια για ανατροπή του σκορ και η πίστη ότι μπορεί να το πετύχει δείχνει ότι ο Αρης άλλαξε γρήγορα επίπεδο και πλέον δικαιωματικά βρίσκεται μεταξύ των πέντε ισχυρών ομάδων του Πρωταθλήματος.

 

Εκείνο πλέον που έχει αξία για τους “κίτρινους” που κατάφεραν γρήγορα να αποκτήσουν την λάμψη του παρελθόντος είναι να κεφαλαιοποιήσουν όλα τα κέρδη αυτής της επιτυχίας.

 

Γιατί ο Αρης είναι καταδικασμένος να βρίσκεται μονίμως μεταξύ των big 5 της Super League και όχι να κερδίζει περιστασιακά μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Στόχος ο οποίος σύντομα δεν θα ξεδιψάει τους φίλους του Αρη...

 

FOCUS

Είναι αλήθεια ότι ο νεόκοπος παράγοντας της ΚΑΕ Αρης έχει ανάγκη από ρευστό και προκειμένου να μην “καταρρεύσει” το άρθρο 99 επιστρατεύονται παραδοσιακοί οικονομικοί αιμοδότες της ομάδας οι οποίοι πληρώνουν τις δόσεις; Κι αν έχει πρόβλημα ρευστότητας ο νεόκοπος παράγοντας είναι συγκυριακό ή διαρκές, οπότε επόμενο είναι να εξελιχθεί σε διαχειριστή μ’ ό,τι αυτό συνεπάγεται;

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X