ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η αναδιάρθρωση κρίνει τις εξελίξεις στη Δόξα Δράμας

Η αναδιάρθρωση κρίνει τις εξελίξεις στη Δόξα Δράμας

Ο Γιάννης Μπύρος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει το ίδιο λάθος δύο φορές για αυτό και θα περιμένει τις αποφάσεις του Υφυπουργού

 

Οποιος μπει στη διαδικασία να κάνει προβλέψεις και προγνωστικά όσον αφορά την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Δόξα Δράμας τη δεδομένη χρονική στιγμή, μάλλον θα πέσει έξω.

 

Γιατί ο Γιάννης Μπύρος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει το ίδιο λάθος δύο φορές, κάτι που έκανε στην περσινή σεζόν, όταν και δημιούργησε αρχικά ομάδα για τη Γ' εθνική, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης, η οποία καταγράφηκε με τις αποχωρήσεις ομάδων από τη Football League και τελικά την άνοδο της Δόξας.

 

Το σίγουρο είναι ότι ο Μπύρος θα περιμένει πρωτίστως τις εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αναδιάρθρωση στη Super League θα κρίνει και τη συνέχεια της Δόξα Δράμας και κυρίως τον τρόπο, με τον οποίο θα λειτουργήσει στη νέα χρονιά. Ο Μπύρος δεν θα βιαστεί να πάρει τις όποιες αποφάσεις του.

 

 

Γρηγορίου μόνο για Super League

 

 

Οσο για το θέμα του προπονητή; Ο Γιάννης Μπύρος ήξερε ότι όσο η ομάδα του είναι στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι με τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο έμπειρος τεχνικός δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει ομάδα της Football League, έχοντας ήδη κάνει όνομα στη Super League τα τελευταία τέσσερα χρόνια (σ.σ. Κέρκυρα, Ατρόμητο και Πανιώνιο).

 

Ο Γρηγορίου έχει πρόταση από την Τουρκία και δη την Αντάλιασπορ, την οποία και σκέφτεται σοβαρά. Το σίγουρο είναι ότι ο Μπύρος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και η συζήτηση μαζί του το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, για την οποία κατέγραψε η «Μ», ήταν κυρίως σε φιλικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα. Οσο για το άμεσο μέλλον της Δόξας; Οι επόμενες δέκα μέρες θα κρίνουν τις εξελίξεις.

X