ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

«Πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, και μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ, σχολίασε πως μπορεί να πάρει αήττητος το φετινό πρωτάθλημα ενώ μίλησε και για την κλήση του Πασχαλάκη στην Εθνική.


Μεταξύ άλλων όσα είπε:


Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Πάντα παρακολουθώ την ομάδα γιατί ήταν η ομάδα που με έφτασε τόσο ψηλά. Η ομάδα του 70-76 έκανε τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Πρέπει οι νέοι να μαθαίνουν την ιστορία του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα, πρέπει να αλλάξουν εντελώς τα πράγματα για να χάσει το πρωτάθλημα, να έρθουν τα πάνω-κάτω. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μένει και αν τα καταφέρει στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ θα το πάρει αήττητος. Είναι μια ονειρεμένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ».

 

Για την κλήση του Πασχαλάκη: «Είναι επιλογή του Αναστασιάδη που ξέρει τα πράγματα και στην Εθνική Ελλάδας υπάρχουν τρεις εξαιρετικοί τερματοφύλακες. Ο Βλαχοδήμος τα πάει πολύ καλά στην Πορτογαλία, ο Μπάρκας είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Ο Πασχαλάκης είναι ο πιο μεγάλος από τους τρεις και έχει λιγότερα χρόνια για να παίξει, αλλά είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή. Φυσικά και παίζει ρόλο η φόρμα του τερματοφύλακα στην επιλογή από τον εκάστοτε προπονητή».

 

X