ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αν ήταν άλλος στη θέση του, θα είχε ήδη… απασφαλίσει

Αν ήταν άλλος στη θέση του, θα είχε ήδη… απασφαλίσει

Ο Δημήτρης Κανελλάκης αρθρογραφεί για τις υποσχέσεις οι οποίες έχουν δοθεί για την ανάκαμψη του Ηρακλή

 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στο Atlas TV, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δήλωνε ότι «ο Ηρακλής είναι μια πονεμένη ιστορία, γιατί έχει βιώσει το σύνολο των αδικιών του συστήματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο;»

 

Ε, και; Αλλαξε κάτι μήπως επειδή το είπε; Αλλαξε κάτι για τους «κυανόλευκους» που ακούνε μόνο υποσχέσεις και λόγια συμπαράστασης από την κυβέρνηση;

 

Τίποτε απολύτως δεν άλλαξε. Οι «κυανόλευκοι», για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια, ακούνε μόνο λόγια.

 

Ειδικά ο νέος μεγαλομέτοχος, ο κ. Παπαδόπουλος, χόρτασε από λόγια. Τι ότι θα του εξασφαλίζανε χορηγία για την φανέλα, από την οποία θα μπορούσε να βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ περί τις 300.000 ευρώ, του είπανε, τι ότι θα βρούνε τρόπο να μην του μπλοκάρουν τον λογαριασμό της ΠΑΕ οι πιστωτές για κάποιο διάστημα τον διαβεβαιώσανε, τι ότι θα βρούνε τρόπο να τον διευκολύνουν με ρυθμίσεις ώστε να έχει κάποιο χρόνο για να τα βάλει όλα σε μια σειρά.

 

Τίποτε απ’ όσα του υποσχεθήκανε δεν έγινε και είναι απορίας άξιο πώς δεν έχει… απασφαλίσει ακόμη ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή.

 

Διότι οποιοσδήποτε στην θέση του θα είχε ήδη εκραγεί. Δεν θα ανεχόταν άλλο να βάλλεται από παντού και να διαπιστώνει ταυτόχρονα πως άλλα του λένε και άλλα γίνονται.

 

Προσέξτε, δεν έχω καμία διάθεση να βγάλω λάδι τον μεγαλομέτοχο του Ηρακλή. Να ισχυριστώ πως για όλα φταίνε οι άλλοι κι αυτός για τίποτε. Εχει μεγάλες ευθύνες ο Παπαδόπουλος για την επιλογή του Μυροφορίδη, για τις συχνές αλλαγές προπονητών, για τις επιλογές προσώπων στην ΠΑΕ οι οποίες είναι απολύτως αποτυχημένες.

 

Δεν έχει καταφέρει ακόμη ούτε στα διοικητικά να βάλει μια τάξη, ούτε τους κατάλληλους ανθρώπους να βρει για να συνεργαστεί. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του στάζουν μέλι για τον πιο στενό του συνεργάτη, τον Στάθη Καραντώνη, και αναρωτιούνται πώς δεν τον έχει πείσει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και να αναλάβει εν λευκώ την διοίκηση του Ηρακλή.

 

Όμως, είναι άλλο ότι ο Παπαδόπουλος κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο στα διοικητικά και οργανωτικά θέματα για τον Ηρακλή και άλλο ότι η κυβέρνηση δεν υλοποίησε καμία από τις υποσχέσεις που του έδωσε, για διευκολύνσεις οι οποίες θα έπρεπε να είναι αυτονόητες για την ομάδα «που έχει βιώσει το σύνολο των αδικιών του συστήματος»

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/1)

 

X