ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αν δεν δει την αλήθεια, έρχονται άμεσα τα χειρότερα

Αν δεν δει την αλήθεια, έρχονται άμεσα τα χειρότερα

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος αρθρογραφεί και σχολιάζει τη νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ Αρης

Μετά από δύο νίκες σε δέκα αγώνες και το φάσμα του υποβιβασμού να γίνεται ορατό, στον Αρη θα πρέπει να αφαιρέσουν τις παρωπίδες και να λάβουν γενναίες αποφάσεις.

 

Το αγωνιστικό πείραμα του καλοκαιριού απέτυχε παταγωδώς και η στήριξη σε παίκτες που εκτός της χαμηλής ποιότητας επιδεικνύουν και κακή (επαγγελματικά) συμπεριφορά δεν μπορούν να συντροφεύσουν το ελληνικό στοιχείο που δίνει και την ψυχή του. Τα κουκιά είναι περιορισμένα, αλλά ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει την ηθική ευθύνη (για να μη γραφτεί το όνομά του στην ιστορία) να βρει τον τρόπο να πετύχει την άρση της τιμωρίας μεταγραφών και στη συνέχεια να αποκτηθούν παίκτες με ποιότητα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

 

Αντιλαμβάνομαι ότι χρήματα πολλά δεν υπάρχουν, αλλά ας προχωρήσει (έστω) σε μια συγκέντρωση ανθρώπων που μπορούν να δώσουν οικονομικές λύσεις, ας ζητήσει τη βοήθειά τους και με τη συγκέντρωση των χρημάτων, να επιτευχθούν συμφωνίες με τους παίκτες που έχουν δικαιωθεί στη FIBA. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Αρης θα παίξει… μπαρμπούτι με κίνδυνο να χάσει και να χαθεί γιατί δεν έχει χρόνο στη διάθεσή του. Εκτός κι αν άπαντες νιώθουν βέβαιοι ότι η ομάδα θα κάνει το 4Χ4 στα παιχνίδια που ακολουθούν πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

 

Η κρισιμότητα των στιγμών και κυρίως η αγωνιστική εικόνα δεν επιτρέπουν την παροχή επιπλέον χρόνου. Είναι κάτι που θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει, αλλά επικράτησε η σπαζοκεφαλιά και η ψευδαίσθηση ότι όλα θα ξεπεραστούν. Ο Αρης έχει αυτή τη στιγμή δύο νίκες που τον καταδιώκουν. Από τον Πανιώνιο στην Αθήνα και από τον Χολαργό στο Παλέ. Δεν χρειάζεται να τριτώσει το κακό γιατί μετά οι καταστάσεις θα γίνουν ανεξέλεγκτες για όλους.

X