ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αμανατίδης: «Σύγκρουση Βορρά-Νότου»

Αμανατίδης: «Σύγκρουση Βορρά-Νότου»

Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά και πρώην σύμβουλος του Γιάννη Μπύρου μιλά για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας

Ο Βασίλης Αμανατίδης είναι τεχνικός διευθυντής στον Πλατανιά. Ωστόσο, βρέθηκε στη Δόξα Δράμας ως σύμβουλος του Γιάννη Μπύρου στην περίοδο της Γ’ Εθνικής.

 

«Είχα τη χαρά και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του ως σύμβουλος, να είμαι δίπλα στον Γιάννη Μπύρο. Είναι εξαίρετος επιχειρηματίας», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμανατίδη, μέσω του «Ράδιο Ψίθυροι» στη Δράμα για τον μεγαλομέτοχο των «μαυραετών» και στη συνέχεια συμπλήρωσε.

 

«Ο Γιάννης Μπύρος αγαπά τον τόπο του και την ομάδα. Τέτοιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι στο ποδόσφαιρο».

 

 

«Αψογη φιλοξενία και ανταπόδοση»

 

 

Οσο για την επικείμενη αναμέτρηση της Κυριακής στο Μάλεμε ανάμεσα στον Πλατανιά και τη Δόξα; «Με χαρά θα υποδεχθούμε και θα φιλοξενήσουμε τη Δόξα Δράμας. Θα τύχει εκ μέρους μας άψογης φιλοξενίας και πιστεύουμε ότι θα έχουμε την ίδια ανταπόδοση στον δεύτερο γύρο», υποστήριξε ο Αμανατίδης και συμπλήρωσε.

 

«Πρόκειται για σύγκρουση Βορρά-Νότου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θα γίνει μάχη αγωνιστικά και ελπίζουμε οι φίλαθλοι να χαρούν το θέαμα», υποστήριξε ο Αμανατίδης. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες είναι αήττητες στο Πρωτάθλημα και προέρχονται από δύο νίκες.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X