ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Άλλος… ΠΑΟΚ στο ίδιο μέρος

Άλλος… ΠΑΟΚ στο ίδιο μέρος

Από την πρώτη προπόνηση φάνηκαν ξεκάθαρα οι διαφορές σε σχέση με την περσινή προετοιμασία υπό τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

 

Ο Δικέφαλος βρίσκεται από χθες στο Χορστ, στο ίδιο προπονητικό κέντρο όπου πέρσι έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Είναι όμως προφανές πως σε σχέση με πέρσι, αυτή τη φορά βλέπουμε έναν άλλον ΠΑΟΚ. Και το είδαμε από την πρώτη προπόνηση.

 

Σε αντίθεση με τον σιωπηλό Στανόγεβιτς, ο φωνακλάς Λουτσέσκου έδωσε το στίγμα του από τα πρώτα λεπτά της προπόνησης ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του τον καλύτερο τους εαυτό. Και δεν χρειάζεται να χτίσει από την αρχή. Πέρσι έθεσε τις βάσεις και φέτος θέλει να ολοκληρώσει το οικοδόμημα.

 

Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να έχει από την αρχή της προετοιμασίας τον ίδιο προπονητή που τον ξέρουν αλλά και ξέρει τους παίκτες του.  Με νέα πρόσωπα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας εδώ στην Ολλανδία, ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται  να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας περιμένοντας φυσικά και αυτός την ενίσχυση στην επίθεση.

 

Αλλά αυτό που φάνηκε την Παρασκευή (22/6) είναι πως δεν κοιτά τι γίνεται στην Θεσσαλονίκη με τα μεταγραφικά αλλά τι πρέπει να κάνει αυτός και οι παίκτες του εδώ στην Ολλανδία για να εκμεταλλευτούν το κάθε λεπτό  των προπονήσεων. Το ευχάριστο είναι πως το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από καλό, πως οι 24 παίκτες (υπάρχουν επιπλέον και οι  τέσσερις τερματοφύλακες) είναι εδώ αποφασισμένοι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου και να του βάλουν δύσκολα.

 

Από το Σάββατο (23/6) φυσικά θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε περισσότερα πράγματα και για τον Ζαμπά και για τον Χατσερίντι και για τους παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμό. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως τίποτε δεν θυμίζει τα όσα ζήσαμε πέρσι στο Χορστ.

X